Mikor kell/szokott átlagosan megjönni az első menstruáció?
Figyelt kérdés
13 éves múltam és még nem jött meg a menstruációm.Aggódom hisz az osztálytársaim 3/4 részének már megjött. Kinek mikor jött meg? Mi az átlagos kor? Nőgyógyászhoz kellene mennem?
Nem tudom mit tegyek! Légyszi segítsetek ! Előre is köszi.
2011. máj. 18. 22:20
1/5 anonim válasza:
9-16 éves korig bármikor. Az átlag 13 év körül van. Nem vagy elkésve vele. Ha 16 éves korodban sem jön meg, akkor el kell menni orvoshoz. Addig meg ne stresszelj rajta.
2/5 anonim válasza:
Akkor kell menned nőgyógyászhoz, ha 16 éves korodig nem menstruálsz. Minden lány más időben érik. Ne azt nézd, hogy más lánynak mikor jött meg, mert 16 éves korodig ráér!
3/5 anonim válasza:
Nekem 11 évesen jött meg. Átlag 10 és 16 év között kell megjönni. Nem kell még aggódnod. Ha 17 éves korodban sem jön meg a nőgyógyász úgy tudom meg tudja indítani.
4/5 anonim válasza:
addig is spórolsz a tamponnal meg betétekkel :)
egyébként no para, mindenki máshogy működik, nem kell a barátnőidhez hasonlitgatni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!