Miért késik? Szüzvagyok (13) és 1éve menstruálok soha nem szokott késni. Nyugtassatok meg hogy nembaj.
Figyelt kérdés
izgulok:( normálisválaszokat kérek2011. máj. 18. 19:40
11/31 anonim válasza:
Kérdező: amúgy minél jobban idegesíted magad rajta, annál sanszosabb, hogy tovább késik. Ne aggódj már! Hidd el, hogy normális, én is átestem ezen, meg mindenki. Ne stresszelj, gondolj arra, hogy hamarosan megjön. Pár nap késés felnőttkorban is megesik. Átrendeződik a ciklus, stb.
12/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)(L)
2011. máj. 18. 20:03
13/31 anonim válasza:
Igen nagyon izgultam meg féltem is szinte már sírtam:D
14/31 A kérdező kommentje:
akkornemvagyok egyedül :)) deolyanszaaar.:$
2011. máj. 18. 20:14
15/31 A kérdező kommentje:
deee 1000000% hogy nemkell orvoshoz mennem , mert nem szeretnék.:/
2011. máj. 18. 20:29
16/31 A kérdező kommentje:
??:$
2011. máj. 18. 20:40
17/31 anonim válasza:
Kérdező: nem kell dokihoz menned. Akkor menj dokihoz, ha szokatlan tünetek jelentkeznek (nagyon erős fájdalom a hasban, viszketés, vagy bűzös folyás, vagy köztes vérzés- azaz mikor túl sokszor jön meg, de ez is felnőttként lesz majd baj). Neked a doki is azt mondaná, hogy nyugi, mert csak még jobban eltolod a nyugtalansággal.
Késhet hatmillió dologtól: állítólag a citrom és citrusfélék is eltolják, de eltolják bizonyos gyógyszerek, a stressz, vagy más heves érzelem megélése, a nyugtalanság, stb.
Tényleg nyugodj meg. Lefogadom, hogy holnap vagy holnapután megjön :) De ha esetleg nem, akkor sincs baj. Csak tényleg nyugodj meg, semmi okod az aggodalomra.
18/31 anonim válasza:
Hozzáteszem, hogy ha így, szűzen dokihoz is mennél valamivel, akkor sem vizsgálna meg a doki. Ha meg menstruációval kapcsolatos kétségekkel mész, akkor pláne nem. De NEM kell dokihoz menned, csak várnod szépen, nyugodtan :)
19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen tényleg a nyugtatást.:)(LLL) nagyon kedves vagy. próbálok megnyugodni.!
2011. máj. 18. 20:51
20/31 A kérdező kommentje:
demilesz ha valami betegségem van?:( v vmi?tutiinem?
2011. máj. 18. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!