Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azok, akiknek hüvelygombájuk...

Azok, akiknek hüvelygombájuk van, nem szexelnek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Sőt, nem is finganak.
2011. máj. 17. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak amíg a gyógyszeres kezelés tart, az elvileg egy hét, az alatt nem szabad.
2011. máj. 18. 08:18
 3/4 anonim válasza:
Szia nekem mar volt sajnos de szerencsere csak egyszer. kb egy hetig tartott a kezeles es a kenocsot a parom is hasznalta, nem birtuk ki szeretkeztunk egyet de zuhany utan mikor mindketten tisztak voltunk es utana is zuhany es johet a kenocs. nem lett semmi baj belole. Jo tanacs dobjal ki minden olyan bugyit ami nem panut vagy legalab az aljaban levo anyagdarab legyen az, mig a kezeles tart csak pamut bugyikat viselj de kenyelmeseket es ez alat a nem tangat ertem, napi 2-3 alkalomal csereld. Nagyon jol mosd ki az agynemudet. Ez mind arra jo hogy ne kapd el egy honap mulva ujra. Minden jot. :)
2011. máj. 18. 09:39
 4/4 anonim ***** válasza:
20 év alatt 2 x volt hüvelygombám, 3 napos kúpot kaptam és a férjem is kezelte magát a krémmel, nem mostam ágyneműt ezalatt, ez miatt, a fehérneműt pedig a kezelés alatt külön mostam 60C -on. Elmúlik a kezeléstől! Mi nem szexeltünk 3 napig:)
2011. máj. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!