Van itt olyan, aki nem tablettával védekezik?
Hormonproblémám van, amire gyógyszert szedek, így a fogamzásgóltó szóba sem jöhet.
Az óvszeren kívül van még valami lehetőség?
A mostani nőgyógyászom szerint nincs, a másik meg azt mondta, hogy szedjek nyugodtan tablettát. Hát köszönöm, de azt inkább kihagyom, örülök, hogy helyrejött a ciklusom. :S
szerintem hüvelygyűrűt sem szabad legalábbis nekem ezt mondta a doki én sem szedhetek foggátlót mert nem birja a szervezetem. A hüvelygyűrű is ugyanolyan hormokbomba csak nem szájon át hanem a hüvely nyálkahártyáján szívódik el más különbség nincs. Minitabletta esetleg, abban csak egyféle hormon van, progeszteron ezt felirták nekem de sajna azt se birtam. Mi egy ideig óvszerrel, aztán megszakitással védekeztünk (a hormonprobléma miatt szerintem eleve lehetetlen teherbeesni ugyhogy meg mertük kockáztatni)
Nálad milyen jellegű a probléma, ha megkérdezhetem? Nekem a tesztoszteron teng túl, szőrösödöm felborult a ciklusom és hasonlók sajnos ami helyrehozna hormontablettát(foggátló hatása is lett volna) de nem tudom szedni mert rosszul vagyok tőle mellékhatásokat okozott.
Bár most már nekem a védekezés nem aktuális mert szinli lettem nemrég.
Köszi a válaszokat!
Nekem a prolaktinszintem megy az egekbe, mikroadenóma van az agyamban és amiatt van ez az egész. Folyik a tejcsi a cicimből, ha nem szedek gyógyszert. :P
Meg a menstruációm is teljesen megszűnik.
Köszi neked is!
Akkor marad az óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!