Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Mennyire vagytok...

Lányok! Mennyire vagytok megelégedve a melleitekkel?

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 21:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hegyesek :( És nőhetne egy picit..
2009. márc. 13. 10:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

meg vagyok elégedve,mert 75/B se nem kicsi se nem nagy.Sőt még csak 14 éves vagyok,tehát még növök.Viszont a bimbóm nekem is csak inger hatására lesz hegyes...

Én attól félek,hogy lógós lesz egy idő után:S

2009. márc. 13. 12:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok igazán megelégedve,de valahogy nem foglalkozok vele.Persze elfogadnék szép gömbölyded Természetes melleket.

Igaz,hogy még csak 24 éves vagyok,de van egy kisfiam és férjem.Mindig kicsi cicim volt,a szoptatáskor akkora volt,mint egy dinnye,aztán a visszafogyáskor meg kb.mint egy aszalt-szilva :D

Hozzáteszem,hogy 48 kg-al lettem terhes és 74-el szültem)

tehát a böröm is szétment itt-ott,hiába krémek,olajak...nagy baba is volt.

HA lenne sok-sok pénzem,akkor sem biztos,hogy megmütetném,mert aki látott már szilikonos cicit,az tudja,hogy bizony az sem mindig szép.Elválik" a szilikon és az igazi mell,föleg ha az illetö lehajol,vagy ha túl sokat tetet be.

Tehát akármilyen is,az enyém!

A boldogsághoz nem kell formás cici,szerintem.

2009. márc. 13. 16:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

16:33

Ez a fajta gondolkodás elkéne még pár szilikoncicának:)

Örülök, hogy más is így gondolkodik.

2009. márc. 13. 22:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem... kicsik, csak pushup melltartót hordok most már, mert abban látszik valamennyire... 75/B a méretem különben és utálom :(
2009. márc. 14. 10:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

pfuuu én???

elég kicsik!!!!!!!!!!

2009. márc. 15. 19:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Lányok! Mell mérete vagy formája mindegy ha megtaláljátok az igazit, el fogja tudni fogadni úgy ahogy van, ha meg nem akkor nem hozzátok való. A hegyes mell is lehet vonzó, ezt mint fiú mondom nektek. Tudom, hogy nem tartozik a kérdéshez, de tény, hogy a tökéletes mell simul a férfi tenyerébe. :D
2009. márc. 16. 00:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Sok lány azon panaszkodik, hogy „kicsi”, nekem pedig néha agyamra mennek a természet adta méreteim.

Egyébként meg vagyok elégedve ami a méreté illeti, de nagyobb biztos nem kéne (80C)…

17/L

2009. aug. 1. 16:26
 19/21 anonim ***** válasza:
A nagy mell okozta áldást fel lehet viccesen is fogni egyik barátom is nagy mellekkel(vagy ahogy ő fogalmaz jól fejlett a tüdőcsúcsa) van megáldva hozzá elég pici csaj 160 magas 80-90/C mellei vannak. De ő is tisztában van vele, hogy nagy mellei vannak, hogy megnézik, szokott vele viccelődni ha megölel szétkenődik rajtam a melle. :) Fel lehet fogni humorosan is.
2009. aug. 1. 20:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát ..annyira nincs bajom vele, csak a méret... mondjuk óriási. sajnos kicsit aránytalan a testemhez.

se futás se fürdőruha se szép mellvarrásos felső.de már megszoktam...

De lányok akik a nagyobb mellért imádkoztok!!

Gondoljátok meg!!!

2010. febr. 11. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!