Milyen szövődményeket okozhatnak az illatosított egészségügyi betétek?
Figyelt kérdés
OLvastam,hogy szövődményeket okoznak az illatosított betétek.Igaz ez?ÉS HA IGEN,Milyen szövődményeket okoznak???2011. máj. 15. 18:51
1/11 anonim válasza:
Most ennyi erővel tampont se használjunk, mert tss-es leszel tőle. Ne a betéttől féltsd magam, mert mindig amit megeszel, megiszol, belélegzel méreg. Ilyen világban élünk. Ez van. De amúgy ahol olvastad, nem volt leírva semmi?
2/11 A kérdező kommentje:
sseeeemii az ég világon,csak az hogy ilatosítottat ne használjak,mer szövődményeket okoz
2011. máj. 15. 19:10
3/11 anonim válasza:
Gondolom a mesterséges illatanyag ami benne van. Esetleg irritációt vagy valami gyulladást tudok elképzelni.
4/11 A kérdező kommentje:
(am köszi a gyors választ!!! :DDD)
2011. máj. 15. 19:14
5/11 A kérdező kommentje:
:S jujj akkor azt ne is használjaakk???? O.o
2011. máj. 15. 19:15
6/11 anonim válasza:
Én illatosítottat használok, de ha tartasz a dologtól, akkor ne használd. :)
7/11 A kérdező kommentje:
hát igazából nem tartok tőlee....csak éppen hnap veszek betétet...és naturellát szeretnék venniii,ami ugyebár úgytudom illatosított....és hát...gondoltam megkérdezem...csak még úgy 1-2 órája olvastam egy cikket ami ezt írta..
2011. máj. 15. 19:35
8/11 anonim válasza:
Semmi illatosított dolgot ne használj ami a puncidhoz kell. Sem betét, sem mosakodószer.
9/11 anonim válasza:
nekem nincs velük semmi bajom,egész jó dolgok ezek,jó illata van kényelmes és frissnek érzem magam;)
10/11 anonim válasza:
ne használj illatosított betétet.
Mesterséges illatanyag, allergizál, irritál, sérülékenyebbé teszi a nyálkahártyát, ezáltal könnyebben kaphatsz el fertőzéseket.
Minek ott illatosítani?
Gondolom tiszta vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!