Mi szivároghat a mellemből?
Április közepe fele jött meg utoljára a menszim, szóval ha babás lennék, a teszt még nem mutatná ki, kb. 1 hét múlva kellene megjönnie. Ma vettem észre, hogy váladékoznak a melleim. Először csak azt hittem, hogy az a mellem, amiben piercing volt, mert az kicsit be is van gyulladva, de megnyomtam a másikat is, és amíg nyomom, addig folyamatosan jön belőle valami híg, áttetsző lé.
Hallottam már olyat, hogy valaki menzesz ellenére is babás, de előtejnek csak a 2. trimeszter vége felé kellene megjelennie, az pedig már elég nyilvánvaló jeleket mutatna rajtam.
Mi lehet a melleimmel? :/
Elötej már az elsö honapokban lehet,ugyhogy vegyél egy terhességi tesztet,a piercingedet meg légyszives szakszerüen tisztitsd ki,mondjuk Betadin oldattal.
Ajánlom figyelmedbe az orvostudakozo.hu-t,ott ingyenesen felteheted a kérdéseidet és orvosok 1-2napon belül válaszolnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!