Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? (menzesz, bővebbe...

Ez normális? (menzesz, bővebben lent)

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Már párszor megjött a menstruációm, de az utóbbi kb 2-3 alkalommal úgy, hogy mikor vége lett az előzőnek pont ahhoz a naphoz számolva kb 4 hét múlva jött meg. Ez normális, vagy attól a naptól kell számolni a következő menzeszt, amikor megjön? (Ez az én esetemben 5 hét kb) Amúgy 5-6 napig szokott tartani.

Vagy ez lehet attól is, hogy még nem állt be? Eddig összesen körülbelül 6-7-szer jött meg más időközönként, de az utolsó néhány már így, ahogy írtam.

Köszönöm a választ.

2011. máj. 15. 14:36
 1/3 anonim válasza:

Teljesen természtes 1-2 év kell mig beáll és még akkor is lesznek eltérések,pontosan csak majd fogamzásgátló szedésekor lehet megállapitani!:)

A számolás az úgyvan nálam,hogy az utolsó nap mikor megvan onnantól kezdve 28.napon jön meg a következö.Szoval pl egyik honapban 12.én fejezödött be a köv honapban 12.-én kezdödik.:)

körbelül 1-2 napos eltérések simán lehetnek!:)

2011. máj. 15. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez még normális.
2011. máj. 15. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
A ciklust mindig első naptól számoljuk, nem a végétől!
2011. máj. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!