A menstruáció késhet 1,5-2 hetet életmód váltástól?
Most kezdtem el 3 év után újból dolgozni áprilisban.
Azóta minden nap 3kor kelek és csak este 8 körül érek haza, tehát napi 4 órákat alszom.Valamivel többet is stresszelek, meg hát ki vagyok merülve.Igen csak hozzá szoktam ahoz hogy akkor keltem amikor akartam és 8-10 órákat aludtam.
Amikor meg kellet volna jönnie, ugyan úgy görcsöltem, feszültebb voltam és megvolt a fehér folyásom is, mint amikor megszokott jönni, csak épp a vérzés maradt el, de a fehér folyás, enyhén de még mindig tart.
4-én kellet volna megjönnije
Nálam előfordult már ilyen. 2 hét még belefér, de én is azt javaslom, hogyha lehet terhesség, akkor inkább mielőbb teszteld le.
Amit még javaslok, mert nekem bevált ilyen nőgyógyászati dolgoknál: nyomelem tabletta (a nyomelemek felelősek a hormonháztartásodért).
Köszönöm.
Igen azért kérdeztem mert bár gyógyszert szedek, szóba jöhet a terhesség, amit nagyon nem akarok mert elvileg nem tudok még egy gyereket kihordani, a dokim szerint. :(
Jöv héten tesztelek, de bízom benne hogy csak a stressz meg a kimerültség miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!