Mi a véleményetek a Pharmatex hüvely kapszuláról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 21:50
1/5 anonim válasza:
Én nem merném kipróbálni. Nem nyújt elég nagy védettséget.
2/5 anonim válasza:
Az én dokim azt mondta a pharmatex semmire sem jó.Mi pl.hónapokig próbálkoztunk és nem estem teherbe,de abban a hónapban igen mikor pharmatexet használtam :-)
3/5 A kérdező kommentje:
és akkor mit ajánlanátok?? mondjuk ehhez hasonlót??
2011. máj. 16. 21:49
4/5 anonim válasza:
Második vagyok,sajnos nem tudok neked ehhez hasonlót mondani,a doki nekem is csak a gumit mondta,sajnos nem igen van más lehetőség,mondjuk nekem nem hosszútávra lett volna rá szükségem mert babát szerettünk volna.Ha bővebben leírnád hogy miért ilyenben gondolkozol lehet jobban tudnánk segíteni!
5/5 anonim válasza:
szerintem szörnyű. mindig kifolyt belőlem idő előtt. ráadásul az okos (mostmár ex) barátom kitalálta h gumival együtt használjuk. elolvastam a papírját és le volt írva h károsíthatja a gumi anyagát. még jó h nem lett belőle baj.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!