Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy néha úgy...

Miért van az, hogy néha úgy érzem mintha be akarnék kakilni szex közben?

Figyelt kérdés
Amikor a párom belém hatol, olyan mintha be akarnék kakilni :S mintha nem tudnám visszafogni és mindig el kell rohannom WC-re. Annyira kellemetlen :( szerintetek miért van? (a hüvelyembe dugja természetesen, nem a popsimba...ezért sem értem) Köszönöm a normális válaszokat!
2011. máj. 11. 00:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát... nehéz kérdés. Vörös vagy?
2011. máj. 11. 02:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi lehet az oka, hogy tényleg kell kakilnod egyébként is, csak amikor beléd hatol akkor jobban megérzed. Egyszerű a megoldás, szex előtt menj el kakilni. Egyébként milyen gyakran van ez?
2011. máj. 11. 02:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Lassan már minden alkalommal. Van amikor csak úgy érzem van amikor tényleg kell...de nem egyszer fordult elő, hogy elmentem wc re szex közben (!!!) és semmi... szegény párom mondta, hogy azért ez kicsit lehervasztó :D nekem mondja? Akármilyen pózban vagyunk...mindig úgy érzem :S
2011. máj. 11. 08:06
 4/8 anonim ***** válasza:
első időben szerintem sokan vannak akik úgy érzik hogy vagy pisilni kell vagy kakilni,amíg új a helyzet... majd megszokod és el fog múlni ez az érzés... szerintem az esetek 90%-ában nem kell kakilnod irtad is hogy csak próbáltál de nem ment ha meg ment akkor az szinte csak véletlen volt.
2011. máj. 11. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:
ez valami agyi tevékenység, valami rossz beidegződés. keress fel szexuálpszihológust, mielőtt végleg lehervad a párod, és másnál keresi a kikeletet.
2011. máj. 11. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen érzésem.

Ilyenkor vagy kellet egyébként is és ez az érzés csak erősödött szex közben. Vagy akkor szoktam még hasonlót érezni mikor kicsit erősebben csináljuk. Szóval próbáljátok meg gyengédebben hátha akkor nemmis érzel ilyet.

2011. máj. 11. 13:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Belejövök? Hát de fél éve vagyunk együtt, 5 honapja szeretkezunk és csak az elmult honapban jött ez elő. Komolyan szexuálpszihologust kéne felkeresnem?? Oo dehát élvezem, meg semmi rossz élményem nem volt soha. :(
2011. máj. 11. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:

az előző kommentedben írtad, hogy finoman szólva lehervasztó, és a "nekem mondja ?" szófordulatod is arra utal, hogy ez így Neked sem jó.

szex közben kimenni kakilni... háát ember legyen a farkán, aki ezt sokáig elviseli.

Szerintem már előre stresszelsz, hogy biztos megint kell majd.

ezért gondoltam szakemberre, aki segít megszabadulni ettől

a rossz beidegződéstől.

mindenre van megoldás, ne add fel!

2011. máj. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!