Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség megszakításért...

Terhesség megszakításért mennyit kell fizetni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
28-30ezer. Szerencsére nem tapasztalatból tudom.
2011. máj. 10. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:

29700Ft-ot kell fizetni. Ha gyest kapsz, akkor fele ennyi, illetve ha valami szociális segélyt kapsz, akkor is kevesebb, vagy ha fél éven belül kaptatok valami egyszeri rendkívüli juttatást.

Én a minap voltam a családsegítőknél, ott mondták, de mi megtartjuk a babát.

2011. máj. 10. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

kb 30ezer,de sokminden miatt kérhető kedvezmény

anyám testvérének ingyen csinálták,mert 50felett ugy lett terhes hogy már 5 éve mensese se volt és veszélyes lett volna kihordania is

2011. máj. 10. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Elszomorító,hogy vannak emberek akiknek nem jön össze a baba,mások meg elvetetik,megszakítják stb.

Bocs,de nem bírtam ki,hogy ne írjam le!

Amúgy a te dolgod!

2011. máj. 10. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Utolsóval értek egyet.
2011. máj. 10. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem egészségügyi okokból van szükség abortuszra (bár azt a tb állja, ha jól tudom), akkor érdemes inkább az örökbefogadáson gondolkodni. Biztos sokan szeretnék azt a babát.
2011. máj. 10. 12:37
 7/7 Minii Vikii ***** válasza:

Egyetértek az elöttem szólókkal.

Persze mindenki saját maga dönti el, hogy szeretne családot, stb. Viszont az tényleg felháborító, hogy elég sok embernek nem adatik meg az, hogy gyermeket szüljön, viszont annál többen vannak azok, akik elvetetik, kidobják az utcára, stb. Ha egészségügyi ok, az más, de azért felnőtt ésszel, azért már lehet gondolkozni.

Én azt ajánlom, hogyha anyagilag nem áll az ember hozzá, akkor adják örökbe, vagy ilyen helyekre.

14/L

2011. máj. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!