Mit csináljak ilyen szintű mensis görccsel?
Mar a ciklus elott 1 hettel kezdjel el belsoleg fogyasztani gyogynovenyteakat.
A gyogynoveny nem rogton hat, viszont a hatasa tovabb tart!
TEhat az elso nap meg nem erezni a hatast, de mar a 2. nap igen, es amikor abba is hagyod a fogyasztasat, meg napokig erezni a hatasat.
TEhat fontos, hogy mar a ciklus elott kezd el fogyasztani!
Cickafarkfu-kamilla-anizs-csalan. Ezeket tudod keverekkent is, vagy kulon-kulon fogyasztani. A csalan azert nagyon jo, mert vaskepzo tulajdonsaggal bir.
szia, én 21éves vagyok nekem az első 5évben abszolút nem fájt, azóta meg annyira rossz hogy én sem tudok suliba menni, de nekem a tünetek szédülés (semmit nem látok annyira elfehéredik előttem minden)ájulás határa..kiver a víz ,hasmenés, hányinger, nagyon görcsöl, nekem a doki aztmondta mindenkinek másmilyen de borzasztó ennyire szenvedni havonta nekem a APRANAX-ot irta fel hogy szedjem, de nem hatott semmilyen sem..magától elmúlik a fájdalom ami úgy 3-4óra pihengetem de elég rossz:((
jobbulást neked szerintem ülj be a kádba meleg vízbe hátha segít vagy párnát szoríts a hasadra én azt szoktam meg tereld el a figyelmed róla...
Én ilyen esetben növényi alapú szerhez (aminek nincs semmilyen mellékhatása) nyúltam, és segített is. Azóta is használom más görcsök oldására is.
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!