Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Közületek ki strandolt már...

Közületek ki strandolt már tamponnal?

Figyelt kérdés

Szombaton strandolni mennénk de éppen meg lesz. Azt hallottam hogy ilyenkor még tamponnal sem tanácsos fürödni?

Van itt olyan aki már strandolt tamponnal? Mik voltak a tapasztalataitok? Fürödhetek szombaton vagy inkább ne?

2011. máj. 9. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:

kb 30 éve úszom tamponnal.Mivel úszó voltam,12 éves koromtól tampont használtam,természetesen azzal edzettem.

később azzal strandoltam. Soha nem halasztottam el úszást fürdést emiatt.soha nem volt semmi bajom.

2011. máj. 9. 18:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Akkor szerintem nekem sem lesz semmi bajom ezzel az egy alkalommal.
2011. máj. 9. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:

én is strandoltam már tamponnal mikor menzeszeltem, gyakrabban kell cserélni, mintha nem fürcsiznél, mert ugy vettem észre, vízzel is megtelik egy kicsit alulról.

Ezt más is észre vette?

2011. máj. 9. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is nyáron mindig tamponnal lubickoltam, meg volt, hogy usziba is mentem külön úgy, hogy megvolt... Nekem semmi bajom nem lett belőle, kényelmes és olyan, mintha meg se lenne :P
2011. máj. 9. 18:45
 5/10 Tinker Bell ***** válasza:

Valóban nem ajánlatos, mert nagyobb a fertőzés veszélye.

Én is gyakran úszok tamponnal. Nem fogok emiatt elhalasztani semmit.

Annyi az egész, hogy gyakran cseréld a tampont!

2011. máj. 9. 18:46
 6/10 Tinker Bell ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:45

Igen, ez így van, ugyanis a zsinór felszívja a vizet és továbbítja a tamponba. Mint amikor a törölköző sarka beleér a vízbe, pár órán belül az egész törölköző csurom vizes.

2011. máj. 9. 18:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D
2011. máj. 9. 19:05
 8/10 A kérdező kommentje:
És melyik tampon a jobb? A mini vagy a normál?
2011. máj. 9. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
hát az attól függ, hogy épp mennyire vérzel!
2011. máj. 9. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
persze lehet tampont használni úszáshoz ob forever;) nem érzed,nem ázik át csak jól kell föltenni;)
2011. máj. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!