Közületek ki strandolt már tamponnal?
Szombaton strandolni mennénk de éppen meg lesz. Azt hallottam hogy ilyenkor még tamponnal sem tanácsos fürödni?
Van itt olyan aki már strandolt tamponnal? Mik voltak a tapasztalataitok? Fürödhetek szombaton vagy inkább ne?
kb 30 éve úszom tamponnal.Mivel úszó voltam,12 éves koromtól tampont használtam,természetesen azzal edzettem.
később azzal strandoltam. Soha nem halasztottam el úszást fürdést emiatt.soha nem volt semmi bajom.
én is strandoltam már tamponnal mikor menzeszeltem, gyakrabban kell cserélni, mintha nem fürcsiznél, mert ugy vettem észre, vízzel is megtelik egy kicsit alulról.
Ezt más is észre vette?
Valóban nem ajánlatos, mert nagyobb a fertőzés veszélye.
Én is gyakran úszok tamponnal. Nem fogok emiatt elhalasztani semmit.
Annyi az egész, hogy gyakran cseréld a tampont!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:45
Igen, ez így van, ugyanis a zsinór felszívja a vizet és továbbítja a tamponba. Mint amikor a törölköző sarka beleér a vízbe, pár órán belül az egész törölköző csurom vizes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!