Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem vagyok képes felhely...

Miért nem vagyok képes felhelyezni a tampont? (tapasztalatok, javaslatok)

Figyelt kérdés

Eddig 3-szor próbáltam és elsőre fel is ment, de csak addig, hogy a legvége még kint volt, megiedtem és inkább kihúztam, de bizakodó voltam, azt gondoltam, hogy ha elsőre már majdnem fölment, akkor másodszorra már biztos sikerülni fog... De mikor másodjára is megpróbáltam, egyáltalán nem ment fel, pedig próbáltam guggolva, terpeszben, térdelve, úgy hogy feltettem valahova a fél lábam, hátrafelé toltam, de sehogysem ment. Egy kicsit elkeseredtem, de megpróbáltam harmadszor is, és akkor is ugyanaz volt mint másodjára. Miért nem bírom felhelyezni? Pedig próbáltam teljesen ellazulni, többször elolvastam a mellékelt lapot, minivel próbálkoztam és szinte minden ismerősömnek simán megy (és modják hogy 1000x jobb, mint a betét)... Mi lehet a gond? Mondanátok pózokat, tippeket, tapasztalatokat?

14/L (szűz vagyok)

2011. máj. 8. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Leírtam, természetesen minivel
2011. máj. 9. 20:34
 12/13 anonim ***** válasza:

(tegnapi 10:34-es vagyok.)

Bocsi, nem vettem észre a méretmegjelölést :)

Amikor én a te korodban voltam, és először használtam tampon, akkor úgy féltem tőle mint a tűztől, tehát olyan merev lehettem kb mint egy szekrényajtó. Így sem emlékszem olyasmire , hogy ne sikerült volna a felhelyezés, ezért kérdeztem rá vaksi módon a méretre. Valószínű nekem szerencsém volt és ráéreztem a "felhelyezési pályára".

Az biztos, hogy olyankor kell próbálkozni vele, amikor nagyon megvan, mert úgy rendesen becsusszan a helyére, nem kell erőlködni.

Még egy ötlet: létezik tamponokhoz való applikátor (OB-nek is van valami ilyesmije, itt a gyikon is volt már rá több kérdés), talán azzal könnyebben menne, főleg elsőre, és utána már jobban éreznéd, milyen az ha a helyén van, és felhelyezni is könnyebb lenne már úgy.

Sok szerencsét.

2011. máj. 10. 13:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. máj. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!