MKs kérdése:
Mit tegyek h megjojjon a menzesem?
Figyelt kérdés
Terhes nem vagyok ez 1000%..
Nagyon megfázhattam mert nemrég 2szeris igencsak eláztam az esoben...
Meg még más jellegu tobb tabletát is szedek vannak amik noi gondokra de az nem befojásolhatja
de viszont nem régb elkezdetem szedni nyugtatot!
injekción kivul mit lehet tennni h megjojjon??!!!
már a vorosbort és a forro vizet is kiprobáltam..
2011. máj. 7. 20:39
1/4 anonim válasza:
örülj neki h nemjön meg ha nemvagy terhes akk meg főleg nekem abszolút nemhiányzik h mindig megjöjjön xd
2/4 anonim válasza:
Helló.Olvastam,hogy különböző teafélék méhösszehúzódásokat okoz.Ilyen a boróka tea cickafarkfű tea körömvirág,aloe ..Esetleg próbáld ki ezeket..Fórumokon sok nőnek bevált,ahogy olvastam.Sok sikert :)
3/4 anonim válasza:
Első, te egy idióta vagy.. Kérdező, szerintem menj orvoshoz, mert azon kívül, hoyg nem jön meg, nagyon sok lehetséges következménye lehet, és az azért elég súlyos jel, hogy nincs mensid.. Doki gyorsan!
4/4 anonim válasza:
Nem írtad a korod, írtad viszont, hogy nyugtatót szedsz. Ezt orvos kifejezett utasítására szeded? És milyen gyógyszereket szedsz indokoltan? Ezek befolyásolhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!