Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még sosem elégítettem ki...

Még sosem elégítettem ki magam, ez okozhat problémát a későbbi kapcsolataimban?

Figyelt kérdés
Úgy értem itt is olvasom és hallottam is, hogy valaki már oviba rájött, hogy kell, vagy 10-11 évesen... én 14 éves vagyok még sosem csináltam de nem is éreztem ár késztetést. Szóval, lehet valami problémám ha majd 2-3 év múlva lefeküdnék valakivel? Okozhat ez nehézséget, vagy semmi köze hozzá?
2011. máj. 6. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem önkielégítettem még ennyiidős koromban Később sem gyakran). Semmilyen hátrányom nem származott belőle, és a babánkat sem úgy "csináltuk" hogy számoltuk mikor van peteérés hanem akkor voltunk együtt amikor jól esett.

Tehát semmi bajod nem lesz ha nem csinálod. Ha igényelni fogod akkor pedig csináld nyugodtan, de ne dugdoss majd fel mindenféle hülyeséget. Használd a kezed :)

2011. máj. 30. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon igaza van az utsó hozzászólónak. Csak még annyit: tiszta kézzel csináld. Ennyit a higiéniáról. Bármi betegséget bevihetsz magadnak. Ha előbb utóbb partnered lesz, őtőle is követeld meg ugyanezt.
2011. máj. 31. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!