Miért eresedett ki a combom és a vádlim?
Nem sokára megyünk osztálykirándulásra és valószínűleg strandon leszünk. Félek, hogy megszólnak a többiek, mert a combom 'tövének' külső felén (kicsivel a csípőm alatt) valamivel kisebb, mint tenyérnyi helyen kieresedett a bőröm, ugyanúgy, mint a vádlim hátulján, csak ott fele ennyire. Nagyon zavar és nem akarom, hogy azt mondják, hogy olyan a lábam, mint egy öregasszonyé. Mitől van ez? El lehet tüntetni valahogyan?
15/L
Valószínű, hogy visszerekről beszélsz. Tornáztasd rendszeresen a lábaidat, kocogj, sétálj, biciklizz, vagy ússzál.
Ne ülj, vagy állj hosszú ideig, soha ne tedd keresztbe a lábad, amikor ülsz.
feküdj a hátadra, és helyezd a lábaidat a medencédnél magasabbra.
Jobbat tesz a lábaidnak, ha edző cipő, és magas sarkú helyett, 2,5cm-es sarkú cipőt hordasz.
Gyengéden masszírozd meg a lábszáradat, a bokától fölfelé.
Figyelj oda a testsúlyodra.
Nekem is elég eres a lábam,anyukámnak visszeres is. Pedig anya nem túlsúlyos,nem hordott sosem magassarkút,sokat mozog,többször is lefutotta a maratont. Szóval szerintem anyutól örököltem,hogy ilyen a lábam,de engem nem zavar,még azért nem visszeres. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!