Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért eresedett ki a combom...

Miért eresedett ki a combom és a vádlim?

Figyelt kérdés

Nem sokára megyünk osztálykirándulásra és valószínűleg strandon leszünk. Félek, hogy megszólnak a többiek, mert a combom 'tövének' külső felén (kicsivel a csípőm alatt) valamivel kisebb, mint tenyérnyi helyen kieresedett a bőröm, ugyanúgy, mint a vádlim hátulján, csak ott fele ennyire. Nagyon zavar és nem akarom, hogy azt mondják, hogy olyan a lábam, mint egy öregasszonyé. Mitől van ez? El lehet tüntetni valahogyan?

15/L

2011. máj. 6. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy visszerekről beszélsz. Tornáztasd rendszeresen a lábaidat, kocogj, sétálj, biciklizz, vagy ússzál.

Ne ülj, vagy állj hosszú ideig, soha ne tedd keresztbe a lábad, amikor ülsz.

feküdj a hátadra, és helyezd a lábaidat a medencédnél magasabbra.

Jobbat tesz a lábaidnak, ha edző cipő, és magas sarkú helyett, 2,5cm-es sarkú cipőt hordasz.

Gyengéden masszírozd meg a lábszáradat, a bokától fölfelé.

Figyelj oda a testsúlyodra.

2011. máj. 6. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Visszér nemcsak öregasszonyoknak lehet.
2011. máj. 7. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is elég eres a lábam,anyukámnak visszeres is. Pedig anya nem túlsúlyos,nem hordott sosem magassarkút,sokat mozog,többször is lefutotta a maratont. Szóval szerintem anyutól örököltem,hogy ilyen a lábam,de engem nem zavar,még azért nem visszeres. :)

14/L

2011. máj. 7. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és még1 dolog. Ballerina cipőben voltam suliban,ami ugye szabadon hagyja a lábfejet. És egyik órán az előttem ülő srác hátrafordult,ránézett a lábfejemre és azt mondta,hogy milyen eres a lábam. Erre azt válaszoltam,hogy tudom,de engem nem zavar. Ezután már meg se szólalt. :D Szóval szerintem ne aggódj az osztálykirándulás miatt,ha valaki elkezd cikizni a lábaddal mondd meg neki,hogy téged nagyon nem érdekel,hogy ilyen. Ha látják rajtad,hogy nem zavar nemfognak vele piszkálni. :) Amúgy meg azt szeretem magamon a legjobban,hogy nagyon hosszú lábaim vannak és ezt nem fogják elrontani az ereim. :D
2011. máj. 7. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!