Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek,2 éve menstruálok...

Mit tegyek,2 éve menstruálok és az utóbbi 5-6 hónapban mindig máskor jött meg?

Figyelt kérdés

úgy értem h szeptemberben rendesen megjött 12-én de októberben 3 hetet késett és novemberben megint minden ok volt a késéstől számított 1 hónapra rá pontosan.a múltkor már anyukám azt hitte h terhes vok mert van barátom mivel majdnem 1 teljes hónap kimaradt.Most megint abban a cipőben vok h februárban 8.-án megjött pont jan-hoz képest 1 hónapra most meg már megint késik.

előre is köszi a válaszokat

2009. márc. 9. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudsz tenni semmit, idő kell míg neked is beáll a menstruációd. gondolom még fiatal vagy.
2009. márc. 9. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanígy voltam vele. Elkezdtem menstruálni, tök rendszeres volt az első alkalomtól, közben elkezdtem szexuális életet élni, és minden felborult. És azóta is "bolond" a ciklusom, nőgyógyásznál voltam, ajánlott fog.gátlót, ami beállítaná, de nem kértem belőle. Azt mondta, hogy huszonéves koromig még alakulhat, hát idén leszek 20, bár most ebben az évben még tök rendszeres volt idáig.
2009. márc. 9. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, kb 6 éve menstruálok. Nekem sem állt még be. Lehet, hogy sosem fog. A fogamzásgátlóból én sem kérek, köszönöm szépen.
2009. márc. 9. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:

hát jah azért még kicsit messze van a 20 még csak 15 vok

szal akk ne aggódjak nem lehet semmi baj mármint semmi betegségtől v ilyesmi

am lehet h az is közbejátszik h a barátommal elég sokat pettingelünk még nem feküdtem le vele mert féle h ha akkor is majd késik akk nem fogm tudni h most miért csak úgy simán v mert terhes vok jójó persze tom h gumi és az alap h haszálnánk :P

2009. márc. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!