Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Több mint egy hónapja késik a...

Több mint egy hónapja késik a menstruációm. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Terhes nem lehetek,mert még nem feküdtünk le a barátommal.. ha csak attól nem eshettem teherbe hogy a testemre élvezett(?) de attól nemlehet,ugye?
2011. máj. 6. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:

hát nem valószínű,hogy terhes lennél,de a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet.

és menj orvoshoz,sokmindentől késhet,de ezt csak a nőgyógyász tudja megmondani.

nem fogytál sokat mostanában?idegeskedés?

2011. máj. 6. 13:26
 2/9 A kérdező kommentje:
a súlyom állandó, nem fogytam és nemis híztam :S idegeskedés.. szerintem most ez sem mert nincsen oka. amugy 16 vagyok és félek hogy mitől lehet viszont nőgyógyászhoz nemszeretnék elmenni..
2011. máj. 6. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor ne menj.

Majd 10 év múlva sírsz a buta fejed miatt, hogy miért is vagy meddő...

Gratulálok te felelősségteljes 16 éves.. -.-

2011. máj. 6. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:

egyszer úgyis elkell menni nőgyógyászhoz és nem is olyan vészes,meglátod.

szűz vagy ha nem akarod megsem vizsgál,csak elküld vérvételre,hogy megnézzék a hormonszinted.máshogy nem tudják megmondani mi a baj,de tényleg menj el mert ez nem játék.

2011. máj. 6. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
hát nekem is volt már, hogy egyszer-kétszer(ritkán tényleg) kimaradt.... nagyon sok oka lehet, nem kell feltétlenül meddőséggel fenyegetőzni... :|
2011. máj. 9. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:

elégtelen hormonszint lehet...időnként előfordul

vagy a hipofizis működésével lehet gond...talán magától megoldódik-nálam ez volt

2011. máj. 9. 19:50
 7/9 A kérdező kommentje:
és azt honnan tudják meg hogy a hormonjaimmal van gond? gondolom nőgyógyász, de mit csinál? csak vért vesz vagy ultrahang vagy...?:S
2011. máj. 9. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:

vérvétellel.

ja, utsó vagyok, 28/ L

prolaktin, LH, FSH-t néznek meg mást is.

Nekem is igy derült ki. De vagy fél év menzesznélküliség után nézték meg a hormonjaimat, addig Norculutot irtak mindig, amire meg is jött a vérzésem - ez megvonásos vérzést indukál. kb. mint a fog. gátlók.

2011. máj. 10. 18:13
 9/9 anonim válasza:
ne aggódj én is ebben a dilemmában voltam én is tizenhat éves vagyok,szerintem ne félj elmenni nőgyógyászhoz mert egyszer úgy is muszáj lesz de egyébként ha nem streszelsz rajta akkor lehet meg jön mert ez is egy befolyásoló tényező de ha akkor sem akkor néz utána hogy milyen módszerek vannak arra hogy megsürgesd a menzeszed
2011. máj. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!