Miért csinálta ezt a háziorvos?
Elmentem a mai nap az orvoshoz, de nem az én háziorvosom volt ott, hanem helyettesítve volt.
És kértem görcsoldót, konkrétan a Meristint mert az nekem nagyon jó, de aztmondta hogy az már idejét múlta,gyenge, nem jó.Ezért felírta az apranax-ot, pedig nyomatékosan megmondtam neki, hogy nekem az jó, és a meristint szeretném kérni. Nos most reggel bevettem az apranax-bol egyet, és semmit nem segít, semmi hatása.
15/L
Igen ez így igaz, nagyon nagy a szivatás:(((
legközelebb a házidokiddal írass fel dupla adagot a megszokottból, és mondd el a helyettes orvos viselkedését.
Bár ezek úgy összetartanak, hogy talán kár is szólnod...
Nem pénzt kap, hanem a következő kongresszuson szponzorizálnak neki (fizetik az utjat, vagy szallast vagy a jelentkezési díjat v vmi).
De nem csak ez van, hanem van egy olyan is, hogy miből tudná a beteg jobban, hogy milyen bajára mi jó?
Ha a helyében lennék lehet én se hagynám, hogy nálam okosabbat játsszon a beteg,(pláne ha írd fel te marha stílusban érkezik a kéréseivel).
A családorvosod az tudja, hogy ez jó neked, hogy ez használ ezért írja fel szó nélkül, de a mai doki valószínüleg nem volt meggyőzve erről.
Sajnos sok háziorvosnak jobba ha megmondod, hogy mit írjon. Pl. nekem is a torkomra írt ilyen új csodaszert, beszedtem, semmi javulás. Felírt még egy adagot. Beszedtem semmi javulás. Harmadszorra nem is mentem oda hozzá, kértem az asszisztenst, hogy írja ki a jól bevált "elavult" régi gyógyszert ( ami még olcsóbb is). Láss csodát hatott.
Természetes, hogy egy új betegségnél szó nélkül beszedem, amit ő ír, de ha valami bevált és használt mindig is, nem fogom lecserélni egy drágábbra, csak azért, mert az orvosomnak abból több haszna van.
ha rám értetted azt az "írd fel te marha stílust" akkor tévedsz..
megkértem, hogy legyenszíves a beteg kártyámra írni meristint, de aztmondta azt nem ír. szoval nem én, max ő volt az a stílúsú.. az a hangsúly ahogy beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!