Mitől jöhetet meg ilyen hamar?
1. kommentelő
semmilyen gyógyszert nem szedek :S
stresszelni sem stresszeltem jobban, mint bármikor :S
2.kommentelő
mindig az utolsótól számoltam amióta csak van menszeszem (nagymamámmal élek, és ő még ezt mondta nekem anno :S )
és úgy mindig olyan 28-32napra jött meg. Most kiszámoltam, hogy múltkor elsőnaptól ezen a 7végén kell megjönnie, de ha valami bezavart múltkor, akkor lehet még nem fog megjönni?
sok nötől hallottam, már a fogamzásgátlót, hogy megoldja beállítja teljesen pontosan a menszeszt.
de én a gyógyszerektől valahogy félek :S
és eddig mindig pontos volt a menszeszem. csak most volt ez :S kb 9éve voltilyen hogy hirtelen megjött egymás után, de aaz azért volt mert első pár hónap volt még csak.
"sok nötől hallottam, már a fogamzásgátlót, hogy megoldja beállítja teljesen pontosan a menszeszt. "
Ez egy iszonyatosan nagy tévedés. A tabletta leállítja a peteérést és vele együtt a ciklust. Azért lesz szabályos a vérzés (ami nem menzesz!!!), mert a tabletta szabályozza. A te saját ciklusodnak ahhoz köze sincsen. Ráadásul ha vkinek problémája van a ciklusával, és tablettát szed, akkor nagy valószínűséggel utána még nagyobb gondjai esznek, esetleg örökre elbúcsúzhat a peteérésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!