Megéri 65/A melltartót hordani 12 évesen ha nem hordok később lóghat?
Nem. Lógni attól fog ha a nem létező, de növésben levő melledet melltartó alá szorítod.
Teljesen fölösleges ekkora mellre a melltartó. Inkább csak valami kis toppot vegyél fel.
tényleg elég gáz ha valakinek "nincs melle" de úgy csinál mintha lenne -.-"
az pedig hogy később mennyire fog lógni a melled,nem azon múlik hogy milyen korán kezdesz melltartót hordani,és nem is a gravitáció miatt,hanem attól hogy öregkorra az izmok "elpuhulnak",megnyúlnak <- ettől fog megereszkedni
Nem fog lógni később akkor sem, ha hordasz melltartót és akkor sem, ha nem, mindkettő csak babona.
Viszont teljesen felesleges hordanod! Én 16 évesen vettem az első melltartómat, 70/A-s volt. Nem azért, hogy tartson, mert nekem is felesleges volt, hanem egyszerűen mert tetszett. :)
Az sem igaz, hogy attól lóg, ha melltartót hord az ember. Én azóta mindig hordok, harmincon felül vagyok már és még picit sem lóg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!