Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan cserélnétek tampont a...

Hogyan cserélnétek tampont a helyemben?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz egy 5 napos tábor. 35 ember össze lesz zárva. Napközben erdőben csatangolunk, csak este leszünk bent a táborban. Pont akkor fog megjönni:S eléggé félek tőle mert most ott mindenki együtt fog csatangolni, és akkor én meg maradjak le zsupsz be egy bokorba? És mi van ha valamelyik barom visszajön hülyéskedni, én meg tamponnal a kezemben...áááá... borzasztó.
2011. máj. 3. 19:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szólj egyik barátnődnek hogy addig figyeljen nem e jön vissza valaki és te nyugodtan cserélhetsz tampont.
2011. máj. 3. 19:11
 2/11 anonim válasza:
Ez kellemetlen. Látom neked is mindig a legjobbkor jön meg. :) Biztos van az erdőben/a tábor környékén valamilyen (teljesen mindegy, milyen) WC fülke, ahol el tudod intézni. Csak vigyázz a fertőzésekkel!
2011. máj. 3. 19:12
 3/11 anonim válasza:
Egy Kézfertőtlenitőt mindenképp vigyél magaddal és én is azt tartanám a legjobbnak ha szólnál egy barátnődnek. :)
2011. máj. 3. 19:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Édes istenem, mi ezen olyan ciki? A menstruáció természetes dolog. Ha megtelik a tampon, elmész egy félreeső helyre, kicseréled és kész, ne csinálj már ebből ekkora cirkuszt. Ha kicikiznek miatta, akkor magukat minősítik.
2011. máj. 3. 19:18
 5/11 anonim válasza:
nem akarok offolni meg kioktatni de szerintem erre az öt napra én a helyedben kibírnám a betétet,azt nem kell naponta sokszor cserélni... megpróbálnám az erre alkalmas eltoló tablettákat is esetleg. ha mégis a tampont szeretnéd,elvonulsz megkérsz valakit hogy örizzen és elintézed... meg amúgy is ha meglátnak,mi baj van abban? természetes dolog nem tudsz ellene semmit tenni... hát egészséges nötöl mi mást várna az ember? :) szóval a tampon maradna,csak nyugodtan csináld meg,mondjanak ök jobbat,hogy mit tennének...
2011. máj. 3. 19:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Még azon is gondolkozhatnál, hogy hová fogod utána kidobni, mert gondolom (remélem) nem áll szándékodban csak úgy széthagyni...
2011. máj. 3. 19:21
 7/11 anonim válasza:
Szerintem a legjobb ha reggel felteszel egy tampont és beteszel egy betétet is, igy ha a tampon megtelik, mehet a betétbe. :)
2011. máj. 3. 19:29
 8/11 A kérdező kommentje:

belerakonm több réteg nylon zacsiba:S aztán majd mikor visszaértünk a táborba ott kidobom..

Hát az a probléma hogy olyan terepre megyünk, ahol sziklamászás lesz, meg NINCS wc. Szóval a betét már csak azért sem, mert elcsúszik aztán átázom:S a tampon meg bent tartja.

De édes istenem miért mindig ilyenkor kell megjönnieee???

2011. máj. 3. 19:31
 9/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:18

Ezzel a válaszolóval teljes mértékben egyet értek.

Miért tartják cikinek azt, ami minden egészséges nőnek van, és ez a természetes? Nem értem, miért kell ebből ekkora gondot csinálni. Én soha nem éreztem cikinek a menstruációmat senki előtt sem, sőt, nyíltan beszélgettünk ismerősökkel, barátokkal erről. (értem ezalatt: betét, tampon, kinek milyen görcsoldó vált be stb.

21/L

2011. máj. 3. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Igaza van a 19:18-as válaszolónak! Borzasztó nagy tragédiát csinálsz a semmiből.
2011. máj. 4. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!