Ha megmasszírozom a mellemet akkor nőni fog? 14/L
Figyelt kérdés
Olyan kicsik, és olyan gáz :(
Valami házilag elkészített valamivel? Megmasszírozni?
2011. máj. 2. 20:40
1/8 anonim válasza:
Inkább az agyadat masszírozd, hátha az nő...
2/8 anonim válasza:
Még csak 14 éves vagy, rengeteget fog még nőni, nyugi. :)
Am nagyon sok fiú a pici ciciket szereti.
*/L
3/8 anonim válasza:
A masszírozástól nem fog nőni. De van még ideje, nyugi.
4/8 anonim válasza:
méteres lesz ha sokat masszírozod xD jó éjt drága xD menjél aludni
5/8 anonim válasza:
várj még 4 évet és ha addig sem lesz nagyobb, akkor megmasszírozom neked én, attól garantáltan nagyobb lesz, muhaha :DD
6/8 anonim válasza:
Én 11 évesen depressziós voltam, mert nem voltak melleim, szal a sok érzéketlen bunkó igazán befoghatja.
Kérdező: Én is masszíroztam régen nem tudom hogy az használt-e, az a lényeg hogy HÍZZÁL!! egyél sokat hiszen a mell nagyjából zsírszövet:)
8/8 anonim válasza:
13évesen azon bőgtem hogy minden osztálytársamnak nagy mellei voltak.. most van aki engem irigyel.. talán mert nekem szebb?! :D kerek melleim lettek, nem túl nagyok, de nem is kicsik :)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!