Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas szex. Mitől és mit...

Fájdalmas szex. Mitől és mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Voltam már vele nőgyógyásznál, adott krémet, de nem használ. Nagyon fájdalmas, feszítő érzés. Ki tapasztalt már ilyet, mitől lehet ez?
2011. máj. 2. 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, a NE szócskát kihagytam az alábbi mondatomból:))

"

Szerezz be Sövénykúti kecsketejes szappant (biobolt, net), de NE hagyd magad másra rábeszélni, és onnantól kezdve azzal mosakodj".

2011. máj. 3. 10:14
 12/16 A kérdező kommentje:

24 vagyok, és a fogamzásgátló tűnik nekem a legjobb megoldásra a védekezésnél, habár, igen az utóbbi 8 hónapban csak azért szedtem, hogy redszeres és kevés legyen(mert ugye szex nem volt).

Igen a dokik tettek is érte egy hónapos ovestin krém használat volt, majd egy hónapos vitagyn c használat, és volt egy hónapos gynoflor használat is, és semmi változás.

Szóval nem tudom már mit tudnak még felírni, mert már 4 hónapja csak a helyreállításon vagyunk de semmi. Igen az első 4 hónapban csak kaptam az írtószerket és egyetlen egy idióta doki sem adott helyreállítót utána. Persze így utólag okosabb vagyok én is, mert sajnos ezekről nem tudtam előtte semmit, és hagytam had kezeljenek.. sajnos félre és egyálalán nem megfelelően.

Szóval 4 hónapnyi írtó szer után kellene visszaállítani a flórámat. Gondolom ez nem kis idő, de már 4 hónap eltelt úgy hogy csak helyreállítókat használok, ja és használtam még génia 92-őt is.

Köszönöm a válaszodat, tényleg nagyon reménykedek benne, hogy egyszer helyrejövök, majd a héten megyek úgyis nőgyógyászhoz megkérdezem nem e lenne érdemes abbahagyni a fog. gátlót, kíváncsi vagyok mit mondanak.

2011. máj. 3. 10:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja és az kimaradt, hogy azért bonton 4-4 hónapra, mert 4 hónap után várost váltottam mert elegem volt hogy mindig csak gombára kapok kúpot, holott semmi olyan tünetem nem volt. Amikor váltottam azóta kezelnek a helyreállítással, mert ők rájöttek, hogy amoda kiirtották, szó szerint ez áll a leletemen : a kihalt hüvelyflórára...
2011. máj. 3. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Huhh az nagyon kemény, hogy ennyi ideig írtották a flórádat. Szerintem a tied egy extrém eset, és ne érts félre, nem megsérteni akarlak, de rád fokozottabban kell most figyelni.

Csak azt tudom javasolni, a táplálkozásoddal is segíts rá, vissza kell tepepíteni nem csak a hüvely flórádat, de a jó bélbaktériumokat is, mert az az alapja mindennek. Ez hosszabb folyamat, de légy kitartó azt javaslom, és meghozoza az eredményét.

Ajánlok neked egy oldalt: www.antalvali.hu

Én anno szintén több egészségügyi okból hozzájuk fordultam.

Meséld el az egész sztoridat ott, és hidd el, egy átfogó, mindenre kiterjedő hasznos tanácsot fogsz kapni, hogy hogyan kezdj hozzá a flórád helyreállításához.

Én nem szeretnélek lebeszélni a fogamzásgátlóról, csak azt mondom, hogy a te esetetben alap, hogy le kéne tenni. Lehet igen, hogy rendszertelen lesz egy ideig a vérzésed, de hidd el, hosszú távon sokkal jobban jársz.

Kitartást kívánok, és kérlek látogass el az oldalra, ott okosabbak vannak mint én, és nagyon sok "hasonszőrű" cserél tapasztalatot.

2011. máj. 3. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Bocs elírtam az oldal címét: [link]

jobbulást!

2011. máj. 3. 11:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedvességed, majd ellátogatok az oldalra.
2011. máj. 3. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!