Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van állandóan hüvelygombám?

Miért van állandóan hüvelygombám?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászok mindig megvizsgáltak és azt mondták, hogy hüvelygombám van/enyhe gomba, folyás. Már kaptam rá Klyon-D-t, Gynoxin-t, Betadine-t, Canesten-t...sorolhatnám tovább és még mindig előjön.

A barátom volt urulógusnál(privátban) és megmondta, hogy semmi baja. amikor a nőgyógyász felírt nekem gyógyszer és neki is és krémet is kaptunk használtuk és újra előjött.

nem szeretném hogy tovább fertőződjek, mert abból nagyobb baj is lehet.

Szerintetek mi lehet az oka?

18/L

2011. máj. 1. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:

kizárt, hogy a párod ne lenne fertőzött, tőled vettek kenetet?

közösen menjetek el egy bőr-és nemibeteg gondozóba, vagy std centrumba...ha fogamzásgátlót szedsz, akkor hagyd abba, mert az hajlamosíthat a fertőzésekre

2011. máj. 1. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Az okok között szerepel, hogy a hüvelygomba sajnos szeret téged! De tényleg. Azért /is/ járkál vissza hozzád. Kiválthatja helytelen táplálkozás /pld. sok cukor/, stressz, de a felesleges, túlzott hygiénia is. Nekem soha nem volt!
2011. máj. 1. 17:32
 3/9 A kérdező kommentje:

már a fogamzásgátlót is abbahagytam :(

már 3 hete nem szedek

igen vettek tőlem kenetet

2011. máj. 1. 17:52
 4/9 A kérdező kommentje:

már azon is gondolkoztam hogy candidás vagyok..:/ mert tényleg

3 napos kupot használtam

kiürült belőlem

másnap már jött a hüvelygomba...juhé

szóval szünet sincs közötte mmint a két hüvelygombaközött!

mert vannak akiknek úgy visszatérő, hogy mondjuk 2 havonta eljőnön!

nekem meg el se múlik :(

2011. máj. 1. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:

mik a tüneteid? a kenettenyésztésnek mi lett az eredménye? hüvelyflóra helyreállító kúpot kaptál?

a tabletta abbahagyása után idő kell, hogy helyreálljon a hüvely pH-ja...

2011. máj. 1. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:

kaptam hüvelykupot utána meg ilyen vitagyn c hüvely normális ph-ját visszaállító hüvelykrémet :D

a tünetemeim simán túros sárgás fehéres folyás, ilyen kocsonyás...és szagos, néha viszketek

2011. máj. 1. 18:16
 7/9 A kérdező kommentje:
mindig ugyanezek a tüneteim
2011. máj. 1. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor marad a nemibeteg gondozó
2011. máj. 1. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen problémám. Tejsav tartalmú hüvelyöblítőt kell használni fürdésnél, tejsav tartalmú törlőkendőt pisilésnél (a tejsav segít megtartani a hüvely természetes egyensúlyát), ezen kívül semmi tanga, és ha lehetséges akkor ne fürödj hanem zuhanyozz! Nekem ezek segítettek, majdnem 2évig semmi gyógyszer. :)
2011. máj. 1. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!