Flora08 kérdése:
Mit gondoltok erről a termékről? Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Gondolkodok rajta, hogy rendelnék magamnak, mert praktikus lenne. Ha valakinek van, írja meg nekem a tapasztalatait:)
2011. máj. 1. 14:15
2/11 anonim válasza:
elég furcsa és vicces is.kiváncsi lennék a vásárlói véleményekre
3/11 A kérdező kommentje:
a Velvet és a Nana.hu-n vannak vélemények és nagyon dicsérik:)
2011. máj. 1. 14:28
4/11 anonim válasza:
És minden pisilés után elmosogatod vagy mi? Kicsit undorító és nem valami higiénikus...ne ülj rá a wcre és ennyi...
5/11 anonim válasza:
De hová kell tenni? Berakod a gatyádba és akkor ezzel mászkálsz? Szerintem undorító. :S
6/11 anonim válasza:
hány éves vagy?
megnézném hogy pisilsz vele hmm:))
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem rossz ötlet, de én tökéletesen tudok már úgy pisilni, hogy nem ülök rá, plusz még az ajtót is támasztom, nehogy rám nyissanak, ha nincs zár:D
Amúgy: Nyilván nem kell a gatyájában hordania... Mikor pisil, akkor előveszi, odailleszti a puncijához és már csurgathat is. Utána elmossa, elteszi.
8/11 anonim válasza:
És ha például erdőben vagy, túrázol, ott hogyan mosod el? :D
Nincs se csap, se mosdó mse semmi.
Beteszed a táskádba és ott bűzölög?
Hát, elég bizarr ötlet, én nem próbálnám ki ezt a pisilőkét. :S
10/11 A kérdező kommentje:
Miért mászkálnék vele? :O Csak a véleményeteket kérdeztem róla, nem hiszem, hogy fogok venni, de majd kiderül:)
2011. máj. 1. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!