A tampon éjszakára tényleg egészségtelen?
Én reggel,amikor felébredek,imádok még ébren is az ágyban fetrengeni,de amikor megjön akkor ahelyett hogy kényelmesen pihennék,és reggel lustálkodnék,csak azt figyelem,hogy ott folyik össze vissza,meg ragad és vizes..Ráadásul mintha be lennék pelenkázva,amikor néha amúgy is bugyi nélkül húzom fel a pizsimet,ahhoz képest iszonyú kényelmetlen...Na a második mensimtől már tampont használtam.
Mikor megjön:
első nap,akkor 4 cseppes betétet teszek,mert ha be akarom tenni a tampont,azonnal megduzzad.
Utána második naptól 4-3 cseppes tampont
éjszakára első-második nap 4 cseppes tampont,aztán harmadik naptól estére már csak 3 cseppeset.De azért néha betétet is cserélek,ha a tampontól kiszáradna.Nekem a mensi csomagom:Egy 8 darabos OB szuper tampon,16 db Ob normal tampon,egy 8 db-os light days ob,vagy 16 db-os ob mini,és egy csomag 4 cseppes betét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!