Menses gyorsítása hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Nem az időpontját akarom eltolni,hanem a napok számát szeretném beszabályozni. 18 éves vagyok, nagyjából beállt a mensesem, de van amikor a normál 4-5 nap helyett egy 8 napig vérzek, ami kissé idegölő, hisz nem jön sok vér, de épp elég ahhoz hogy összevérezzem a bugyim :( a betétet nem bírom és ilyenkor már az összes tampon irritál...Arra lennék kiváncsi, hogy pl több mozgással(és ha igen akkor milyen fajtával), melegebb zuhannyal, borogatással, ésetleg valami étellel v. hasonlóval be tudnám-e jobban szabályozni azt a pár napot :) (fogamzásgátló nemjöhet szóba) köszi:)2011. ápr. 28. 22:43
1/1 anonim válasza:
Amikor erösebb a menses, azaz alt. elsö 2 nap nem ajanlott a masszazs, mert ezt felerösitheti, a tünetekkel (hasfajas...stb) együtt. Akkor esetleg masszazzsal probalkoztal?
Nekem szerintem elöbb befejezödött, amikor pont akkor voltam masszörnel.
Masik: Aviva modszerben szo van ilyesmiröl, ez a spec torna allitolag szabalyozza az elhuzodo mensest is. Tanf. Bp.en + könyvük is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!