A felsorolt tünetek milyen betegségek tünetei lehetnek?
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Előre is köszönöm!
Kicsit több mint egy hónapja léptek fel nálam ezek a tünetek!
A menstruáció közötti vérzés folyamatos pontosabban minden nap többször is jön véres-barnás folyás.
Hüvelyi belső fájdalom a közösülés közben.
Tavaly februárban voltam nőgyógyásznál, mert a közösülés az esetek 90%-ban fájdalommal járt, megvizsgáltak és azt mondták, hogy a barátom meg van áldva vagy nagyon aktív...
Ezzel a vizsgálattal rákszűrés is történt egyben ami negatív volt! Azóta is nagyon sokszor fáj ha szexelünk, pedig a síkosságra ügyelünk!
Utolsó előtti menstruációm előtti héttel kezdett el jönni ez a véres folyás amiről beszéltem az imént! Ez igazából még csak barnásabb volt inkább mint véres! Ez addig tartott még menstruálni kezdtem, mikor beléptem a menstruációs szakaszomba nem a megszokott híg véres gyenge menstruáció volt hanem mintha tiszta vér folyt volna és elég erőteljesen!
Miután elmúlt a menstruációm abbamaradt a folyásom is!
Ez kb 2-3 napig tartott, miután közösültem a barátommal és aktus után fél órával vérzésem volt ami a későbbiekben ismét átment egyre sötétebb sűrű barnás-véres folyásba és a mai napig tart! Azóta túl vagyok a tüneteket követő 2. menstruációmon ami ismét túlnyomóan véres volt és nem a megszokott pecsételős mint régen! Ezt az utolsó menstruációmat egyből követve megindult ismét ez a barnás trutyi...
(Viszketés nincs,szagtalan a folyás.)
Párom előttem egy nővel volt,én csak vele,elkaphattam e a HPV vírust? 20 évesen lehetek e méhnyakrákos?
Immár 4 éve vagyok a párommal!
Válaszokat előre is köszi még1x! :)
méhszájseb, gyulladás
vagy csak hagyd abba a fogamzásgátló szedését
és kenettenyésztést kérj!!!!!
Méhszájseb...
Szedsz fogamzásgátlót?
Oké köszi, abba hagyom még az orvos nem lát/mond véleményt!
Már 3éve szedem először Belarát szedtem aztán Nuvaring-et utóbbi időben meg Yangee-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!