Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rossz fog okozhat ilyen...

Rossz fog okozhat ilyen problémát?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban 18-án rendesen megjött a menstruációm. Úgy zajlott, ahogy szokott: 14 napos, nagy görcsök, nagy mennyiség, lehető legnagyobb betét szükséges, stb. Ebben a hónapban is megjött rendesen 18-ára...itt jön képbe a fogam. Csütörtökön rettenetes fogfájás fog fájásra ébredtem, amely azóta is tart. Viszont mioóta baj van a fogammal, azóta leállt a menstruációm, amely görcs nélkül, igen kevés mennyiséggel érkezett....pedig még csak 8 napja tart. Összefügghet a kettő? Mármint a rossz fog és a megváltozott menzesz?
2011. ápr. 25. 15:38
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, a fogfájást csak egyszer akartam leírni:)
2011. ápr. 25. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
a fogfájás nagyon sok midnennel összefügghet, de valamit nem értek.... 14 napra szokott megjönni????
2011. ápr. 25. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát nem vagyok ugyan nő de szerintem 8 nap után amúgyis illik elálnia a menstruációnak, vsizonyt összefügghet.

A rossz fog sokmindenre kihathat, én nem késlekednék vele, szerintem épp most hal el az a fog, mielőbb gyökérkezelni kell, ha sokat vársz ki kell húzatni, de így még meg tudja menteni a doki egy gyökérkezeléssel.

2011. ápr. 25. 15:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, 28 napos ciklusom van :) tehát 14 napig vérzek, aztán 14 napig nem, aztán 14 napig megint, aztán 14 napig megint nem....ilyen egyszerű:)
2011. ápr. 25. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Második válaszoló!

Én anyai ágról genetikailag így vagyok összerakva, azért 14 napos a menzeszem:)

2011. ápr. 25. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
a 14 nap az rengeteg, az szerintem nem éppen normális... Én is úgy tudom, hogy 8 nap a maximum, ameddig tarthat... Először spuri a fogorvoshoz, aztán szerintem egy nőgyogyóhoz sem ártana elmenned.. (főleg hogyha nagyon görcsölsz mellé. Én is nagyon görcsölök, de "normálisan" jön meg, és a görcsök ugyan lehetnek normális velejárók is, de lehet valami problémára utaló jel is... Szerintem nézesd meg magad!)
2011. ápr. 25. 15:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Ja és még annyit, hogy eleve is ki akarom húzatni ezt a fogat, mert megnéztem egy kistükörrel és a fele hiányzik....kilóg belőle az ideg.

Nem bölcsességfog, de annyira hátul van, hogy nem tudojm rendesen tisztítani...ezért is lyukadt ki.

Nem nagy veszteség, ha kihúzzák, mert ez lenne az első:)

2011. ápr. 25. 16:00
 8/9 A kérdező kommentje:

3.válaszoló!

Éppen azt fejtettem ki, hogy genetikailag így vagyok összerakva!!!!

2011. ápr. 25. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ht még nem hallottam ilyenről, de ha jó, hát jó... :)

Amúgy meg minden fog veszteség :((

Vigyázz rá! (valószínűleg húzni fogják)

2011. ápr. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!