Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi található a köldök alatti...

Mi található a köldök alatti részen a hasban?

Figyelt kérdés
ha háton fekszem akkor a köldökömnél tenyér nagyságban a hasam kemény és kidudorodik. ez mitől lehet?:S mikor állok akkor meg "nagyobb" a hasam mert amugy vékony vagyok és akkor nem érzem azt a valamit.
2011. ápr. 24. 20:15
 1/8 A kérdező kommentje:
15l
2011. ápr. 24. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézesd meg orvossal, hogy nincs-e hasfal sérved. Ha megfeszited a hasfalad, és ilyenkor jobban kiugrik, akkor ez valószinűleg sérv.
2011. ápr. 24. 20:28
 3/8 A kérdező kommentje:

:O

és lehet h ezmiatt nem jött meg ebbe a hónapban?

és mikor kicsi voltam akkor ugy emlékszem h volt köldök sérvem, lehet hogy megint az lett akkor?:OOO

tesin mikor felülést csináltunk akkor utána pár napig feszült a hasam, gondolom izom láz volt

2011. ápr. 24. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom régi kérdés, de remélem olvasod!

Mi lett a hasaddal? Nekem is szokta ezt csinálni, de hol előjön az a duzzanat, hol eltűnik.

2011. máj. 13. 17:17
 5/8 A kérdező kommentje:

én is így vagyok vele:SS

és nem tudom de félek:SSS

2011. máj. 13. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Én már gyanakodtam petefészek gyulladásra, cisztára, vakbélre meg egyszerű puffadásra is. Én azóta veszem észre magamon ezt a lufit, mióta 2-3 hete volt egy nagyon csúnya vírusos gyomorrontásom, még a tiszta vizet is kihánytam :S

Te nem gondoltál terhességre? Megjött azóta a menszid?

2011. máj. 14. 09:50
 7/8 A kérdező kommentje:

hát még csak kb 1.5éve van meg és mindig ugy jön meg h egyik honapba megjön utána kimarad megjön és most legutoljára márciusba jött meg. majd a napokba kéne megjönnie de gondolom legalábbis remélem h késik de megfog jönni

amugy hány éves vagy?

2011. máj. 15. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
22
2011. máj. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!