Valami nem jól működik nálam az tuti! Mi okozhatta az elhúzódó vérzést, mitől lehet?
Első válaszolónak: lehetséges,hogy a hormonokkal nincs valami rendben,de 4 hónappal ezelőtt voltam hormonellenőrzésen és az eredményeim jók voltak,ezért nem tudom most mi lehet ez?!
Második válaszolónak: Igazából már nagyon szeretnénk babát,de most mégis vigyáztunk,mert jövő hónapban megyek egy kisebb műtétre(nem ezzel kapcsolatos) és addig nem akarok teherbe esni,majd csak utána.De,ha igy össze-vissza van meg nem fog sikerülni olyan könnyen,mint gondolta.Pedig pár hónapja még teljesen rendbe volt a ciklusom,ezért is van annyi megválaszolatlan kérdés a fejemben ezzel kapcsolatba.
De azért köszönöm,hogy írtatok.Üdv
En is teljesen ketsegbe vagyok esve es a dokik nem segitenek. Nekem 3-4 eve van, hogy minden mensi elott 5-6 napig tarto barnas pecsetlo verzesem van. Utanna megjon rendesen a mensi es nagyon eros. Tobb orvosnal is voltam, de mind azt mondta, hogy semmi bajom. Csinaltak hormonvizsgalatot, hasi es huvelyi ultrahangot, rontgent es nem talaltak semmit.
Az egyik orvos azt mondta, majd ha terhes leszek, magatol elmulik es rendbejovok.
Nagyon zavaro, hogy ket hetig minden honapban folyik belolem valami es az orvosok szerint normalis. Mar nem is merek mesik orvoshoz menni, mert tuti hulyenek neznek a kornyezetemben. Pedig en tudom, hogy valami baj van.
Remelem, neked kideritik es utanna megirod mi volt a baj.
Sok sikert az orvosnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!