Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan magyarázzam el, hogy...

Hogyan magyarázzam el, hogy nem tudok menni, mert megjött?

Figyelt kérdés

Álmaim fiúja elhívott végre fagyizni szombaton...De nekem pont megjön. Ok, tudom, hogy van tampon, betét, de én akkor nagyon rosszul vagyok, görcsöl a hasam, hányinger, van hogy hányok is:S Mit tegyek?

13L

2011. ápr. 20. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mondd meg,hogy hétvégén kötelező a nagyihoz menni, mert xyabcamásodikon. És mondd meg neki,hogy hétfőn mindenképp találkoztok.:)
2011. ápr. 20. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:
ne halgass azokra akik azt mondják, hogy hazudd azt, hoyg menned kell a nagyidhoz, uncsidék jönnek stb. Ne hazudj szerintem. Annak sosincs jó vége :S. Mond meg neki, hoy nagyo nsajnálod, de rosszul vagy.
2011. ápr. 20. 22:42
 13/23 anonim ***** válasza:
szerintem tényleg hagyd. csak ideges leszel, és lehet hogy a randi is rosszul sül el.. mondd hogy kötelező családi program, anyukádnak segítened kell, mert vasárnap jönnek a rokonok húsvétra, stb, ezért segítened kell füvet nyírni, tojást festeni stb.. itt a tavaszi szünet, lesz időtök..: amúgy sok szerencsét! :)
2011. ápr. 20. 22:49
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Azt miért nem lehet őszintén elmondani, hogy menstruálsz és azért nem érzed jól magad???
2011. ápr. 21. 06:51
 15/23 anonim válasza:
Na igen ha elmondod neki, hogy mi a helyzet őszintén és hogy te ilyenkor használhatatlan vagy, nem hiszem hogy az undortól kiugrik az ablakon :)
2011. ápr. 21. 07:55
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) Azt mondtam neki, hogy családi program, nagyi szülinapja.
2011. ápr. 21. 08:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez nem betegség,nem ülhetsz majd otthon minden hónapban emiatt,mi lesz ha dolgozni fogsz?szabit kérsz??:))
2011. ápr. 22. 07:35
 18/23 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni igen van aki minden hónapban egy napot kivesz mert fel se bír tőle kelni.
2011. ápr. 22. 07:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Van hogy első nap alig birok kiegyenesedni,de ha épp akkor van táncórám,nem hagyom ki emiatt,most egy fagyizás mennyivel lazább??:))
2011. ápr. 22. 13:52
 20/23 anonim válasza:
Nem értem miért kellett hazudnod. Szép kapcsolat lesz ez is. A menstruáció teljesen normális dolog az is normális sajnos ha nagyon fáj és nem akarsz akkor kimozdulni, ezt miért nem lehet elmondani? Női bajom lesz és akkor én nem bírok felkelni mert nagyon fáj.
2011. ápr. 22. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!