A túl mély behatolás káros lehet számomra? Sürgős!
Szex után észrevettem, hogy fáj az alhasam..... 2 dologra tudok csak gondolni: a párom méretes szerszáma, illetve a túl mély behatolás!!
Szerintetek? Várom a gyors válaszokat! 22 éves lány
Szerintem nem kell aggódnod. Néha előfordulhat ilyesmi, de ha aztán elmúlik akkor nincs baj. Emiatt nem kell orvoshoz rohanni, úgyis csak azt mondja, hogy máskor kíméletesebben csináljátok a dolgokat.
Az én páromnak sem lehet oka panaszra a méretek terén... Néha nekem is fáj utána sőt időnként vérzek is. Bár mi elég durvák vagyunk még így visszafogottan, óvatosan is.
Ez elvileg normális, csak óvatosabban kellene. Az orvos szerint a vérzéssel sincs különösebb baj, mármint én csak ritkán vérzek, ha hosszabb az együttlét illetve mélyebb a behatolás. Az más, ha valaki mindig vérzik akkor probléma van.
Néha próbáljátok meg úgy, hogy a párod finomabban csinálja és nem teszi be olyan mélyre. Ha kell akkor használjatok síkosítót is. Olyankor is fáj?
Ne aggódj,semmi probléma,ez velem is elő szokott fordulni...
Érheti a méhszájadat és ezért lehet az alhasi fájdalom,mert az nekem is volt,sőt egy picikét még vérezhetsz is tőle,de ennyi,semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!