Mit lehet tenni az intim borotválkozás utáni kipattogzás elkerülése végett?
Használom a párom after shave-jét meg kenegetem körömvirág krémmel, így ha nem is azonnal, de másnapra mindenképp nagyon-nagyon kipattog. :(
21/L
Hát azt, hogy nem hazsnálsz aftershawet se körömvirágkrémet, hanem eldobod a borotvát és heylette villanyborotvával vágod le, ha meg már nagyon nagy akkor hajnyíróval (vagy bozótvágóval) és aftershawe helyett valamiylen lipides krémet használj pl zöld Helia D ha még kapni vagy bóraxos babakrémet (kevernek ki a patikában).
Amennyi meg rajtamarad a villanyborcsy után annyi kell is.
Nem kell tükörsimára polírozni azt a puncit, még a végén nem köpi be a légy se!
Egyszerű.
Sima After Shave,de Milder,vagy Sensitive.
Ezek krémesittettek.Pl.Adidas,Nivea-bol is van.
együttérzek, ugyanez volt a bajom, bár nekem alapból nagyon érzékeny a bőröm. nekem egy kevés masszázsolaj segített borotválkozás után (borotvahabot feltétlen használj szerintem és egy pár percet hagyd "hatni" mielőtt nekiállsz a szőrtelenítésnek - aftershave-t SEMMIKÉPP). ilyen masszázsolajat a roziban vagy a déemben találsz. remélem tudtam segíteni.
Igen tisztelt ellenkező nem, ez nem igazán ugyanaz a kategória, mint amikor ti szőrtelenítitek a képeteket - minket azért irritál ám ott lent egy-két ruhadarab is napközben. Tükörsimaság és "annyi kell" ügyében: sajnos nincs igazad, ahogy a borosta az arcotokon tud nekünk nőknek kellemetlenségeket okozni, a mi analógiánk szerint ugyanúgy nektek is kellemetlen, ha MI hagyjuk borostásan magunkat lent...ééérteeem? :) több empátiát, könyörgöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!