Candida gombás fertőzését és hatásaít otthon mivel lehet csökkenteni?
Sajnos pont hétvégére esett ez a panaszom és majd csak hétfön tudok elmenni orvoshoz, nem tudtok addig egy pillanatnyi megoldást? Tudom hogy az van mert minden tünet arra utal.
Köszönettel!
Na kérlek. Én törzsvendég voltam a nődokiknál candidával, belőlem éltek akkoriban a gyógyszergyárak. De nem használ semmi, ezért a természetes módszerek felé fordultam. Akinek candidája van annak sajnos felborult az egyensúlya, ez sok esetben a helytelen életmódnak köszönhető. De a bélből is átkerülhet, legjobb közvetítője a tanga bugyi, és a rossz popsitörlés. (nem elölről hátulra)
Nekem sokat segített a teafaolajos hüvelyöblítés. 2 dl-es irrigátorba öntöttem pár csepp teafalolajat és ezzel irrigáltam. Olyat is csináltam, hogy cseppegtettem belőle az ujjamra és belülről kikentem vele a hüvelyt. Ezt természetgyógyász javasolta. De vigyázni kell, mert ha fel van maródva a nyálkahártya akkor csípni fog, egyébként nagyon szépen helyrehoz odabent! Mindenre jó nem csak gombára. Kívül pedig jó a Canesten krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!