Van-e káros hatása az análszexnek?
Valóban a tágulás lehet probléma, da ahhoz azért extrém sokáig kéne naponta análisan közösülni. Ami valós lehet, az a hiányzó higiénia, illetve a nem megfelelően síkosított anusnál repedések keletkezése.
Tehát mosakodni és megfelelően síkosítani.
Nem arra való, de én nem mellőzöm 41/nő
Szerintem az aranyér kialakulását is elősegíti és az nem kellemes dolog.
Esetleg bakteriális fertőzéseket okozhat mindkét félnél, hiszen mégiscsak van ott 1-2 rossz baci!
Szerintem olyan....undorító.Lelkileg hogyan lehet józan észzel azzal akit szeretsz?? Ilyen állat az ember?
Még az állatok is normálisan csinálják.
A széklet szaga ,az aktus fájdalmassága,aranyér vagy rosszabb esetben a sok sérüléstől akármi...
Azért váltam el a férjemtől amért ezzel kínozott.
Én nő vagyok, nem tartom se undorítónak, se fájdalmasnak, se büdősnek. (Lehet mosakodni.)
Sőt kifejezetten élvezem.
De - mint a szexben minden ez is csak akkor működik, ha mindkét ember akarja. Nagyon helytelennek tartom, ha bárki bármilyen vágyát rá akarja kényszeríteni a másikra.
Van.
Ha mindenki rákap arra amit pénzért egyszer kétszer kibírnak a "színésznők",majd öregkorukban kezelhetik az aranyerüket vagy a daganataikat.
Szép irányba halad a világ!
Az animal szexet is majd ki kell próbálni,csak mert filmen lehet látni.
Akik csinálják tőletek kérdezném h a feneketek után be is faljátok?Mert a filmen igen.
Végbél berepeéd, ebből fertőzés, gyulladás, és esetleg vérmérgezés is, hisz a széklet ittt ávozik, s az a seben át az érrendszerrel érintkezik. Magyarul: baktériumok, amik a székletben vannak a véráramba juthatnak.
(Mindez fajulhat daganatig is.)
De a gyakori használattól záróizom renyheség is kialakulhat, ez pedig széklet és bél-szél tartási gondokat okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!