2x műtöttek eddig petefészek cisztával.16 évesen, majd 21 évesen?
Az első sima folyadékkal telt volt ,állítólag ,a másik dermoid ciszta volt. (emberi szövetek ,haj csont stb.)Szóval a bal petefészkemből nem sok van :( .És most nagyon félek 26 vagyok és megint ugyanott ugyanúgy fáj. Vizsgálatok előtt állok. A ca 125 39,9 lett 35 a max érték. Azt se értem hogy miért újult ki ez a dermoid elvileg nem újjúlhat ki . Nagyon fáj a bal lábam is..
Műtöttek már valakit 1nél többször petefészek cisztával ?
Most megint kétségbe vagyok esve ..mert tudom mivel jár ,és majdnem ottmaradtam a 2. műtétnél szóval nem akarom többször. Arról nem is beszélve h a gyerekvállalási esélyeim is egyre csökkennek .
Kérlek írjatok valamit :(:(
Köszönöm
Nekem policisztás petefészek szondrómám van és ez inzulinrezisztenciától és pajzsmirigy alulműködéstől van.
Talán elmehetnél egy endokrinológushoz és kérhetnél tőle pajzsmirigy illetve terheléses vércukor vérvételt. Nekem ettől van, ha a pajzsmirigy alulműködik, nem termelődik elegendő hormon a női ciklushoz romlik a hasnyálmirigy inzulintermelése is és ez sok nőgyógyászati panaszt okoz, nekem cisztákat.
Amióta kezelik, azóta hála sz égnek jobban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!