Szerintetek a menstruáció képes úgy alakulni, hogy szándékosan rossz időben jöjjön meg?
Szinte mindig napra pontosan, 21 napra jön meg, már 13 éve!!!
Az elmúlt két alkalommal átállt 28 napra. Úgy néz ki most is így lesz, pont a jövőhéten jön meg, mikor a férjem pár napig itthon lesz. Külföldön dolgozik, júniusig nem látom.
Kiszámoltam, ha továbbra is marad a 28 nap, pont meg lesz, mikor gyerekeket megyek táboroztatni, és pont meg lesz az alatt az egy hét alatt is, amikor a férjemmel megyünk nyaralni.
Hát ekkora szívást....
nem tudom, hogy a peteéréshez és egyébhez hány nap kell, de hidd el, én lennék a legboldogabb, ha nem jönne meg minden 3 hét után. ha beállna 28-ra tök jó lenne, de szerintem csak addig tart, míg szívok vele, aztán visszatér a 21-re, hogy gyakrabban boldogítson.
huh... az a krém az kicsit boros árú tényleg, de lehet megpróbálom...
18:34
a citromot hogy kell enni? mikor, mennyit?
Kipróbálom, mert a jövő hétig már csak az segíthet. Ha nem válik be, legalább egy kis c-vitaminhoz jutottam. :-)
Amennyi beléd fér:)
Nem igazán figyeltem csak ettem,ittam és később jött meg ahogy szerettem volna:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!