Lányoknál a maszti ez?
Figyelt kérdés
az az h az ujjukat dugdossák ''oda'' be,ki be ki mintha fsz lenne?XDti hány évessen kezdtétek?:P2011. ápr. 12. 18:47
2/7 A kérdező kommentje:
nem,képzeld csak azért kérdem mert 15/l vagyok,ez a fogalmam róla amiben nem vok biztos hogy ez e és olyanokat olvasok,11,12 évesen már csinálták én meg 15 évesen nem tom mi az(vagyis nem tom jóra gondolok e)ja és nem is próbáltam,normális kommenteket pls
2011. ápr. 12. 18:58
3/7 anonim válasza:
Nem. Nálam a maszti az, hogy simogatom, dörzsölgetem a csiklómat, és előbb-utóbb eljutok a csúcsra.
Mivel szűz vagyok, nem dugok fel semmit - még a tampont sem (bár azt nem is tudom :S).
4/7 A kérdező kommentje:
jaaj hát akkor rossz volt a gondolatom?:P
2011. ápr. 12. 19:52
5/7 anonim válasza:
Bárhogy izgatod a puncidat, az masztinak számít. Sőt ha az egész tested simogatod az is maszturbálás.
6/7 anonim válasza:
Igen, az is maszturbálás. De a csikló izgatása vagy az erogén zónák simogatása is maszti. 11 évesen kezdtem...
7/7 anonim válasza:
Én is 11 évesen kezdtem... de én sem dugdosom az ujjam,hanem dörzsölgetem a csiklómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!