A művi meddővé tételről van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerül? Ki hol végeztette el? Miből áll?
Igen szerintem is drágák, ráadásul nem is védenek annyira, hogy nagyon rábízhatnám magam...
Hormonokat én se akarok bevinni a szervezetembe semmiképpen sem.
Jó tudni, hogy más is van ilyen helyzetben (még ha nem is szép dolog ez a műtét...) mert engem mindenhol csak bántás ért amiért én nem szeretnék gyereket. De látom nem csak én járok ebben a cipőben.
Nővéremet altatták, és a köldökén keresztül műtötték. Egy éjszakát az altatás miatt benn kellett maradnia, és nem szabadott emelnie pár hétig. Ha jól tudom már nincs korhoz kötve, és gyermektelenek is választhatják a fogamzásgátlásnak ezt a formáját.
Nem téríteni akarok, de évekkel ezelőtt én is azt mondtam hogy nem szeretnék gyereket a világért sem, zokszó nélkül bármikor befeküdtem volna a műtőbe. Azóta eltelt pár év, másképpen gondolkodom, 32 évesen a férjemmel 1,5 éve próbálkozunk és nem jön össze a baba. A sors fintora, hogy most bármit megtennék hogy teherbe eshessek. Csak néhány év telt el, és a véleményeim a két véglet. üdv.: ili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!