Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az természetes, hogy szinte...

Az természetes, hogy szinte mindennap van folyásom és ráadásul kellemetlen szagú?

Figyelt kérdés
Nagyjából utánanéztem a gyakori nőgyógyászati problémáknak, és ilyesmit nem igazán találtam és úgy gondolom, hogy nem lehet nagy baj.
2011. ápr. 8. 20:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Tudom én, csak hát na. Azért első alkalom. :D

De szerintem keresek egy női nőgyógyászt egyenlőre.

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ugye ezt lehet kezelni ? Tud felírni gyógyszereket, meg ilyesmiket, ha elmegyek, hogy elmúljon ?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Ha nem írtok, akkor lehet, hogy még jövőre sem mentem volna el.

2011. ápr. 9. 08:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet gyógyszerrel kezelni, ne aggódj. Csak akkor lehet komoly baj, ha nem kezelik. Ezért kell mindenképp elmenned. Mielőbbi gyógyulást és minden jót kívánok Neked! :)
2011. ápr. 9. 08:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2011. ápr. 9. 11:20
 14/17 Darcy01 ***** válasza:

Én még annyit tennék hozzá, hogy nekem is volt többször ilyen panaszom, és a nőgyógyász nem minden esetben vizsgált meg. Csak elmondtam, hogy mik pontosan a tüneteim és úgy kaptam rá kúpot.

Mondjuk nekem biztos, hogy fertőzés volt, mert mindig nyáron, strandolás után szokott előjönni, sajnos nagyon érzékeny vagyok ilyen téren:-(

2011. ápr. 22. 10:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot. Elmentem nő nőgyógyászhoz aki rendesen megvizsgált, kikérdezett, majd vett váladékot és az alapján megállapította, hogy szerencsére nincs gombám csak egy kisebb fertőzésem, amit Wcről kaphattam el, vagy strandon, uszodában, esetleg ha más törülközőjével törölköztem. Felírt egy tisztálkodó szert és egy krémet, amivel minden nap be kell kenjem magam ott lent természetesen. Miután lejár ez a krém újból vissza kell mennem kontrolra. Ha minden jól megy akkor azt mondta, hogy meg is szabadulok tőle. :) Nagyon köszönöm a tanácsokat, ha nem szóltok, akkor még most sem mentem volna el. :)
2011. ápr. 23. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:

na ugye, hogy nem volt olyan szőrnyű. amúgy nyugi, senki nem szeret nőgyógyászhoz járni, de muszáj menni :)

Jobbulást

2011. ápr. 24. 20:43
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát igen muszáj sajnos.

Köszönöm. :)

2011. ápr. 26. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!