Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Premenstruációs görcsökre...

Premenstruációs görcsökre milyen vény nélküli gyógyszer jó?

Figyelt kérdés
Régebben Nospa-t szedtem, de az nem igazán használ, aztán egyszer anődoki írt fel apranaxot, de abból nem lehet sokszor, illetve huzamosabb ideig szedni és nem is akarok ilyenekkel dokihoz járni. Melyik görcsoldó jó, és milyen ez az algoflex M? Köszi.
2008. febr. 10. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem eza bizonyos Algoflex M olyan volt, mint a halottnak a beöntés. Mesulid nevezű gyógyszert próbálj kérni, nálam ez bejött. Próbáld ki te is, hátha.
2008. febr. 10. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:
A Nospa nekem sem használt, viszont az Algoflex M bejött. :) Mindenki más, ugye. Próbáld ki, egy rózsaszín meg egy sárga szemet kell belőle egyszerre bevenni. Nekem általában egy óra (vagy még annyi se) elmulasztja a görcsöket.
2008. febr. 10. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Algoflex m tényleg jó.A Nospa nekem cssak egy fél algopírin jelenlétében ért valamit.
2008. febr. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!