Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden esetben hat a fogamzásg...

Minden esetben hat a fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

Szeretném elkezdeni szedni, igazából az tart vissza, hogy 100 kg vagyok. (fogyózok, de nem megy le egyik napról a másikra)

Nálam is hatna a tabletta?

Mik gyengítik a hatását? Pl hajvitamin (Revalid)?

Igazából félek elkezdeni szedni.. :(

16/L

2011. ápr. 7. 15:09
1 2
 1/11 Je t'aime válasza:
Sztem nyugodtan kezdd el, a súlyodnak ehhez nem hiszem h lenne köze. De elméletileg a nőgyógyász írta fel neked, és ő csak olyat ír ami nekd jó, nem bármilyet..
2011. ápr. 7. 15:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Még nem írt fel, múltkor voltam nála és akkor hozta fel a tabi-témát. Előtte nem is nagyon gondolkoztam rajta. Már őrlődök kb 3 hónapja, nem tudok dönteni :DD
2011. ápr. 7. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Hogy félsz elkezdeni szedni,nem feltétlenül baj.Akármennyire mondják,hogy keveset,mégiscsak hormont tartalmaz,amit megérez a női szervezet.Én több évnyi szedés után hagytam abba.Nálam is bekavart(köztivérzések)de van ismerősöm,akinek a májfoltjai jöttek ki a közreműködésével(állítólag).

Ha mégis mellette döntesz(tagadhatatlanul a legkényelmesebb és legbiztonságosabb mód sajna)a Revaliddal nem bántják egymást,és C-vitaminnal is nyugodtan szedhető.Inkább arra figyelj,hogy a fogamzásgátló vitaminhiányt okozhat a szervezetedben.

2011. ápr. 7. 15:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Csak tudod, a guminál egyből látjuk, ha kiszakad vagy bármi baj van, és lehet menni esemény utániért..

De arról fogalmam sem lesz kb 1 hónapig, ha a tabi nem hat és terhes leszek :(

2011. ápr. 7. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
A tablettánál-ha jól emlékszem-2% a teherbeesés esélye.Arra figyelj,ha mégis elkezded,hogy minden egyes nap ugyanabban az időben próbáld bevenni,mert állítólag ez is közrejátszik a hatásosságában.És persze,hogy ne felejts ki napot.Bár van ismerősöm,aki azt állította,ő rendesen szedte a tabit és mégis terhes lett-nem tudom elhiggyem-e neki,de tény,hogy létezik ilyen,azt mondom a fogalmazásgátlóval nyugodt lehetsz.Ha tényleg lelkiismeretesen és módszeresen szeded.Én olyan 6-7 évig szedtem,nem volt gond.
2011. ápr. 7. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:

16 évesen nem ajánlatos szedni. Ha 100 kg vagy, és nem tudsz fogyni diétával és sporttal, akkor endokrinológushoz kellene menned egy szakszerű kivizsgálásra.

Egyébként: [link]

2011. ápr. 7. 15:43
 7/11 A kérdező kommentje:
És ki az isten mondta, hogy nem tudok fogyni?? Miért kell most ebbe beleszólnod??
2011. ápr. 7. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:

"És ki az isten mondta, hogy nem tudok fogyni?? Miért kell most ebbe beleszólnod??"

Bocsáss meg b@zdmeg, hogy segíteni akartam.

2011. ápr. 7. 15:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Le is írtam, hogy DE NEM MEGY EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA. Most te honnan tudod, hogy semmi sem fogyok??.. Csak mert konkrétan leadtam már 16 kg-t 4 hónap alatt, de tényleg, nem is fogyok és biztos valami problémám van..

Mi az istenért kell minden egyes kérdésemnél felhoznia valakinek ezt???

2011. ápr. 7. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:

"Le is írtam, hogy DE NEM MEGY EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA. Most te honnan tudod, hogy semmi sem fogyok??.. Csak mert konkrétan leadtam már 16 kg-t 4 hónap alatt, de tényleg, nem is fogyok és biztos valami problémám van..

Mi az istenért kell minden egyes kérdésemnél felhoznia valakinek ezt???"

Akármennyire hihetetlen, félreolvastam a kérdésed, és úgy értelmeztem, és csak annyit olvastam belőle, hogy "fogyózok, de nem megy".

Ebből arra merészeltem következtetni, hogy esetleg hormonális oka van a túlsúlyodnak, ami kivizsgálást igényel.

És bizonyos hormonális problémák esetén nem tanácsos a fogamzásgátló.

De mint mondtam, 16 évesen egyébként sem az.

2011. ápr. 7. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!