Hüvelyflóra visszaállítására kúpot írt fel a doki. Lehet hogy még most tisztul vagy ez most nem jött be?
Nekem is ezt kellett használnom méhszájseb fagyasztása után írta fel a doki.
Ami kijön belőled, azok a segédanyagok, amik a szervezet számára feleslegesek. De ezt azt hiszem írják is a betegtájékoztatóján.
Nagyobb változást különösebben én se vettem észre magamon.
De biztos, hogy jótékony hatással van/volt.
20/L
Az még bőven a kúp!!!
Belőlem a kúpok min. 4-5 napon keresztül folynak. Még egy gyengébb eü betét is kell azokra a napokra.
A fehér folyás pedig önmagában egy normális dolog.
Az természes is lehet. Vagy Neked egyáltalán soha semmi nem szokott folyni odalent??
Tudom elég rossz igy hogy nem tudsz biztosat.. :(
Szerintem ha már biztos vagy benne hogy nem a tabi okozza(atabi ált. krémes és hófehér, megszáradva mállik a fehérneműről) de még mindig vannak tüneteid, akár fehérfolyás ha nálad az nem megszokott, akkor menj vissza a nőgyógyászodhoz hogy vizsgáljon meg hatott-e a szer. Elvileg mindenképp vissza kéne menni hozzá kontrollra miután beszedted, de van akik ezt elmulasztják mondani és nem foglalkoznak tovább a beteggel.
JObbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!