Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudok tampont...

Miért nem tudok tampont felhelyezni?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy nem tudom, hogyan kell, hanem, hogy vmiért olyan iszonyúan szűk vagyok, hogy képtelen vagyok felhelyezni. (Amúgy még szűz vagyok.) Viszont a betét meg néha nagyon kényelmetlen. Segítsetek!!
2008. febr. 9. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Próbáld úgy felhelyezni, hogy az egyik lábad megemeled pl. felteszed a WC-re, és próbáld ellazitani az izmaidat.

Kezdetben használj mini tampont. Ha gyenge a vérzésed akkor inkább betétet ajánlanék.

2008. febr. 9. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg szűz voltam én sem tudtam tampont felrakni,hiába vettem a legkisebbett,és próbáltam minden pózban,nem ment.Miután elvesztettem simán felment,bár most is a kisebb méreteket használom.
2008. febr. 9. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ellazítani magad, de ha úgy sem igazán megy, akkor inkább ne erőltesd.
2008. febr. 9. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
1%
Szűz lányok még ne használjanak tampont! Ennyi!
2008. febr. 10. 11:15
 5/6 anonim válasza:
100%

én úgy tudom, hogy tampont szűz lányok is használhatnak, én is használtam szüzen.

szerintem csak az a probléma, hogy félsz még, mert ismeretlen területen jársz, legelőrször én is így voltam:) próbálj meg ellazulni, esetleg valami kellemes, izgató dologra gondolni, az segít.

egyébként meg attól ne félj, hogy fáj felhejezni tampont, és gyorsan meg fogod szokni!

megnyugtatás képpen olvasd el ezt is:

[link]

"A tévhitekkel ellentétben a szűz lányok is használhatnak tampont. A menstruáció idejére, az azt megelőző hormonális folyamatok eredményeként a szűzhártya már kb. ujjnyira tágítható. A szűzhártya nem egy merev lemez, hanem egy rugalmas nyálkahártya redőzet, melyen rendszerint egy nyílás található. Ezen keresztül távozik a menstruációs folyadék is."

2008. febr. 10. 16:34
 6/6 anonim válasza:
100%
Pontosan egyet értek az előttem szólóval!Nagyon értelmes felfogás!Szerintem oltári nagy hülyeség az ,hogy nem használhat szűz lány tampont!ÉN is használtam ,mikor még szűz voltam!!!!!Ne félj fog az menni!:)
2008. febr. 20. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!