Miért van az, hogy nem fejlődtem ki teljesen?
Figyelt kérdés
19 leszek lassan de semmi mellem nincsen:S
Tisztára gyerekesen nézek ki.
Legalább egy picivel több lenne, de szinte lapos vagyok:/
Mitől lehet ez?
2011. ápr. 2. 21:30
21/26 A kérdező kommentje:
Igen de ha túlzottan zsíros kajákat eszek, azoktól narancsbőrös leszek..
tudom,hogy híznom kéne de ha lehet normálisabban kéne.
2011. ápr. 2. 22:50
22/26 anonim válasza:
Mekis kaját ettem egy hónapig, olyan dagadt lettem hogy énse hittem el.. Pedig én is olyan csontsovány voltam mint te. (Bár előtte tartottam egy hosszú hízókúrát és bejött, de én is nagyon vékony alkat vagyok.)
Tudom hogy nem egészséges, de ha nem vagy beteg meg semmi akkor egyél ilyen gyorskajákat tényleg meg lehet tőlük hízni:D
23/26 anonim válasza:
Az, hogy kicsi a melled nem baj, mert így is lehetsz nagyon szép, de nagyon sovány vagy! Egyél táplálóbb, nehezebb ételeket!
24/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
elkezdek majd valamikor egy hízókúrát!
2011. ápr. 3. 10:54
25/26 anonim válasza:
A mell nem más mint zsírszövet. Nyugodtan ehetsz zsírosabb ételeket, ha mozogsz kicsit mellette, oda megy a zsír ahova kell:))
26/26 anonim válasza:
Még azt tudom tanácsolni, hogy mozgás után egyéél sok fehérjét. :) Húsok, tojás, tejtermékek, hüvelyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!