Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eddig szintelen kicsit nyulos...

Eddig szintelen kicsit nyulos volt. Most viszont kapott egy olyan sargas barnas szint, vajon mert?

Figyelt kérdés
14/L A mensim mar megjott 2 eve anyummal nem vagyok olyan joban hogy ilyesemiket elmdondjak neki...a varosban pedig nincsen olyan orvos aki ilyennel fogalkozna...csak ebben a honapban ilyen...vagy elmulik?Semmi fele keppen nem akarok szolni errol senkinek:(ja es aki hasznos valastz ir kapja a zold mancsot;)bocsika a helyesirasi hibakert
2011. márc. 31. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Most tulajdonképpen miről is van szó? A menstruációdról, vagy a hüvelyi folyásodról?

Mert nem mindegy ám. De szerintem keress fel egy gyerek-nőgyógyászt, ő meg fog téged vizsgálni, és ha úgy látja helyesnek, akkor ír fel neked gyógyszert is.

20/L

(:

2011. márc. 31. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:
huvelyi folyas..ja es meg annyi hogy most ezen a heten eleg kemenyen meghultem...lehet hozza koze?
2011. márc. 31. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz szólni senkinek és orvoshoz sem akarsz menni, akkor mit vársz tőlünk? Mi is csak azt tudnánk mondani, hogy menj orvoshoz, mert borzasztó felelőtlenség így gyógymódot ajánlani.
2011. ápr. 1. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!