Eddig szintelen kicsit nyulos volt. Most viszont kapott egy olyan sargas barnas szint, vajon mert?
Figyelt kérdés
14/L A mensim mar megjott 2 eve anyummal nem vagyok olyan joban hogy ilyesemiket elmdondjak neki...a varosban pedig nincsen olyan orvos aki ilyennel fogalkozna...csak ebben a honapban ilyen...vagy elmulik?Semmi fele keppen nem akarok szolni errol senkinek:(ja es aki hasznos valastz ir kapja a zold mancsot;)bocsika a helyesirasi hibakert2011. márc. 31. 18:40
1/3 anonim válasza:
Most tulajdonképpen miről is van szó? A menstruációdról, vagy a hüvelyi folyásodról?
Mert nem mindegy ám. De szerintem keress fel egy gyerek-nőgyógyászt, ő meg fog téged vizsgálni, és ha úgy látja helyesnek, akkor ír fel neked gyógyszert is.
20/L
(:
2/3 A kérdező kommentje:
huvelyi folyas..ja es meg annyi hogy most ezen a heten eleg kemenyen meghultem...lehet hozza koze?
2011. márc. 31. 18:59
3/3 anonim válasza:
Ha nem akarsz szólni senkinek és orvoshoz sem akarsz menni, akkor mit vársz tőlünk? Mi is csak azt tudnánk mondani, hogy menj orvoshoz, mert borzasztó felelőtlenség így gyógymódot ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!